x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei, 22 februarie: Unii nativi aleg despartirea fără regrete

Horoscopul zilei, 22 februarie: Unii nativi aleg despartirea fără regrete

22 Feb 2018   •   07:51
Horoscopul zilei, 22 februarie: Unii nativi aleg despartirea fără regrete

Dragi Berbeci astăzi este o zi în care vă gândiţi mult la viitor. Fie că vă faceţi planuri de concediu, fie că doriţi să vă schimbaţi locul de muncă, încropiţi o strategie pe termen lung.

 

Peştii caută răspunsul la o întrebare care îi măcina de mult timp. Soluţia o să apară astăzi. Trebuie doar să fie atenţi la semnele din jurul lor.

Dragi Berbeci astăzi este o zi în care vă gândiţi mult la viitor. Fie că vă faceţi planuri de concediu, fie că doriţi să vă schimbaţi locul de muncă, încropiţi o strategie pe termen lung.

Pentru Tauri ziua va trece destul de repede, iar seara au programată o ieşire în oraş cu prietenii. În cele câteva ore petrecute cu ei se vor încărca cu energie pozitivă.

Nativi Gemeni..comunicaţi foarte bine cu cei din jur, semn că o sa aveţi succes şi la întâlnirile de afaceri. Viitorul vostru profesional va fi un subiect intens dezbătut.

Racii îşi vor îndrepta astăzi atenţia către ceva ce le va aduce linişte. Poate fi vorba de un sport sau un hobby.

Dragi Lei dacă plănuiţi ceva schimbări sentimentale, acum este momentul să le faceţi. Veţi avea posibilitatea astăzi să cunoaşteţi persoane interesante.

Pentru Fecioare se anunţă o perioadă bună pentru un nou început. Faceţi tot ce vă stă în putere să vă îmbunătăţiţi situaţia, mai ales cea financiară, iar toate se îndreaptă într-o direcţie bună.

Amintirile joacă un rol important în viaţa Balanţelor astăzi. Se gândesc la toate persoanele care le-au adus fericire, îşi vor aduce aminte de prieteni vechi şi vor învăţa ceva important din experienţele trecute.

Relaţia cu persoana iubită decurge excelent nativi Scorpion. Vă faceţi împreună planuri de viitor şi, ca niciodata, veţi fi de acord asupra tuturor aspectelor.

Comunicarea decurge excelent astăzi pentru Săgetători. O ieşire în oras cu o persoană dragă pe care NU au mai văzut-o de ceva timp poate fi exact relaxarea de care aveau nevoie.

Capricornii se pot baza pe familie, atunci când au nevoie de sprijin pentru realizarea proiectelor personale. Fiecare dintre cei dragi îi va susţine cum va putea mai bine.

Iar situaţia financiară a Vărsătorilor este înfloritoare, graţie unei sume de bani care le va intra azi în cont, în mod neaşteptat, şi pe care, desigur, o vor primi cu zâmbetul pe buze.

×
Subiecte în articol: horoscop naviti despartire berbec pesti