x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de miercuri, 4 septembrie 2024: Războinicul Marte intră în Rac și face un aspect tensionat cu Pluto

Horoscopul zilei de miercuri, 4 septembrie 2024: Războinicul Marte intră în Rac și face un aspect tensionat cu Pluto

de Andreea Tiron    |    03 Sep 2024   •   11:00
Horoscopul zilei de miercuri, 4 septembrie 2024: Războinicul Marte intră în Rac și face un aspect tensionat cu Pluto
Sursa foto: Hepta/Horoscopul zilei de miercuri, 4 septembrie 2024

Horoscopul zilei de miercuri, 4 septembrie 2024: Marte le aduce Racilor multă energie în lunile următoare, Scorpionii au o zi complicată cu ambii conducători în tensiune, iar Vărsătorii sunt morocănoși.

Berbec
Astăzi, Marte intră într-o nouă zonă a hărții tale solare, dar înainte de asta, formează un quincunx cu Pluto. Acest tranzit poate complica procesul de a te conecta cu ceea ce îți dorești cu adevărat. Astăzi pot apărea preocupări legate de responsabilitățile tale, performanță, dacă îți atingi obiectivele sau poate reputația ta. Dacă ai luat asupra ta prea multe obligații, aceste griji pot atinge apogeul. Este o perioadă care cere adaptabilitate și flexibilitate. Simplifică și prioritizează pentru cele mai bune rezultate. 

Taur
Un aspect incomod între Marte și Pluto poate scoate la suprafață resentimente dacă simți că alții își impun ideile sau stilul de viață asupra ta. Presiunile de a face sau de a învăța ceva pot fi frustrante acum. Concentrează-te și încearcă să înțelegi mai bine nevoile și dorințele tale reale. Odată cu plecarea lui Marte astăzi, poți simți că lași în urmă regretele. Marte se mută în sectorul tău al comunicării pentru o ședere de două luni. Acest tranzit îți motivează, energizează și animează treburile zilnice, interesele personale, conversațiile și conexiunile în săptămânile următoare. 

Gemeni
Marte părăsește semnul tău astăzi, dar înainte de a pleca, formează un quincunx cu Pluto. Cu Marte recent în semnul tău, ai fost mai asertiv, curajos și poate grăbit, iar cu acest aspect de astăzi, furia refulată ar putea să îți conducă unele acțiuni sau reacții, dacă nu ești conștient de ea. Încearcă să examinezi reacțiile imediate, deoarece ele pot fi destul de revelatoare pentru zonele problematice. Ține cont că expansiunea tinde să adauge stres în viața ta în loc să multiplice bucuria în acest moment, așa că păstrează lucrurile simple și prioritizează pentru cele mai bune rezultate. 

Rac
Marte se mută astăzi în semnul tău, dar există un mic obstacol de depășit, deoarece formează un quincunx cu Pluto înainte de asta. O problemă personală sau o provocare relațională poate părea mai grea decât de obicei. Este frustrant dacă oamenii nu fac ceea ce te aștepți de la ei, ceea ce este foarte probabil astăzi. Poate că dilema ar trebui pur și simplu simțită acum și problema rezolvată mai târziu. Noul tranzit al lui Marte care începe astăzi aduce multă energie personalității tale și mai multă culoare în viața ta în lunile următoare. Vei avea multe șanse să te afirmi și să-ți urmezi dorințele.

Leu
Tranzitul de astăzi Marte-Pluto poate uneori să confunde dorințele, făcând dificil să te relaxezi. Presiunea de a face lucrurile poate să te copleșească în anumite momente astăzi. Dacă metodele cuiva te irită, încearcă să le ignori. Marte se mută într-un nou sector al hărții tale, și tu, de asemenea, poți să te simți mai orientat spre viitor. Totuși, Marte se îndreaptă spre sectorul tău de intimitate, semnalând nevoia de mai mult timp pentru reînnoire fizică și emoțională. Acest tranzit durează până la începutul lunii noiembrie și este important pentru a acționa asupra problemelor de lungă durată, pentru a reconsidera sau reorganiza proiectele și activitățile, și pentru a căuta mai mult timp pentru odihnă și vindecare.

Fecioară
Nevoile, dorințele și aspirațiile pot fi complicate astăzi, cu posibilitatea de a fi atât de multe distrageri și diversiuni încât este dificil să înțelegi ce îți dorești. Ambițiile sunt puternice, dar încrederea oscilează. Marte formează un quincunx cu Pluto, iar o problemă personală sau o provocare relațională poate părea mai grea decât de obicei. Poate fi frustrant dacă oamenii nu fac ceea ce te aștepți de la ei, ceea ce este foarte probabil astăzi. Din fericire, Marte se mută astăzi și intră în armonie cu semnul tău până la începutul lunii noiembrie. Intri într-o perioadă în care îți urmărești cu mai multă ușurință dorințele.

Balanță
Cu o provocare Marte-Pluto astăzi, ia în considerare să-ți împarți timpul. Îndepărtează-te de zonele în care te simți prea atașat sau stresat. Este esențial să eviți obsesia asupra lucrurilor pe care nu ai puterea să le schimbi, deoarece începi o nouă etapă. Acest tranzit poate confunda dorințele și poate face dificilă relaxarea. Presiunea de a face lucrurile rapid poate să te copleșească temporar. Fii atent la extravaganță și la posibilitatea de a vorbi prea devreme despre o problemă astăzi. 

Scorpion
Nevoile, dorințele și aspirațiile tale sunt complexe astăzi. Cu ambii tăi conducători, Marte și Pluto, într-o relație incomodă unul cu celălalt astăzi, s-ar putea să te simți dezorientat. Fă tot posibilul să eviți să interpretezi prea mult ceea ce spun și fac ceilalți, deoarece a analiza prea mult problemele este o tendință reală, dar nu-ți aduce niciun bine. Este mai bine să eviți schimbările bruște de direcție sau de gândire, mai ales că Marte se mută într-un nou sector al hărții tale. Evită să cedezi presiunii. Cu acest nou tranzit Marte în sectorul tău de spirit și aventură, ești într-o formă excelentă pentru a te simți mai liber să-ți urmezi dorințele. Îți oferă un impuls de energie frumos. Te afli la o răscruce cu energia și încrederea.

Săgetător
Unghiul incomod de astăzi între Marte și Pluto indică o tendință de a sta prea mult asupra problemelor, iar problemele de control sau putere pot ieși la suprafață în relațiile apropiate. Mânia și frustrarea pot funcționa foarte aproape de suprafață, dar vor fi dificil de exprimat direct.  Din fericire, Marte se mută într-un nou sector al hărții tale solare astăzi. Găsește modalități de a te relaxa și de a te bucura de noua energie și entuziasm ale acestui tranzit. Simbolic, și tu te miști înainte. Este o perioadă de energie, dorință și pasiune crescute în chestiuni intime, uneori producând sentimente intense foarte favorabile și alteori stimulând conflicte în lunile următoare. 

Capricorn
Ziua aduce unele energii incomode, deoarece Marte formează un aspect provocator minor cu Pluto chiar înainte de a se muta într-un nou semn. Acest tranzit indică necesitatea de a încetini sau de a face ajustări. Dezechilibrele recente din viața ta par să se reverse și este dificil să știi unde să-ți direcționezi energia în mod productiv astăzi. Cel mai important pentru tine este să controlezi stresul și lsă iei măsuri pentru a remedia situația. Fii blând cu tine acum. Marte se mută în sectorul tău de parteneriate, unde va tranzita în următoarele două luni. O parte din acest timp va fi retrograd, dar pentru moment, este o perioadă de activitate și energie crescute în relațiile tale cele mai apropiate.

Vărsător
Cu aspectul de astăzi Marte-Pluto, fii atent la tendința de a deveni morocănos dacă lucrurile nu merg exact conform planului. Dorința de a te exprima unic și creativ este puternică, deși s-ar putea să te lupți cu ceva din trecut sau cu nesiguranțe care îți subminează "performanța" astăzi. Energiile zilei sunt complicate, dar în cele din urmă te pot apropia de inima ta. De asemenea, Marte se mută într-un nou sector al hărții tale solare. Acest nou tranzit al lui Marte energizează, motivează și animează sectoarele sănătății sau muncii tale în următoarele două luni. Îți va fi greu să tolerezi inactivitatea sau lipsa de performanță la locul de muncă în săptămânile următoare!

Pești
Tranzitele de astăzi te vor provoca să echilibrezi atenția acordată lumii tale domestice și responsabilităților externe. Dificultățile cu prietenii sau asociații pot afecta viața ta de acasă sau îți pot perturba echilibrul interior, și nu ai nevoie de stres suplimentar. Resentimentele sau problemele nerezolvate pot ieși la suprafață în anumite momente astăzi și pot fi sta la rădăcina stării tale de iritare. Frustrarea cu oamenii care nu se comportă așa cum te așteptai poate atinge un vârf. Cu Marte în armonie cu semnul tău până la începutul lunii noiembrie, te poți simți mult mai liber în acțiunile și urmărirea scopurilor tale.

×