x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența eclipsei de Lună Nouă din 3 decembrie 2021 asupra zodiilor

Influența eclipsei de Lună Nouă din 3 decembrie 2021 asupra zodiilor

de Moira Dună    |    01 Dec 2021   •   12:17
Influența eclipsei de Lună Nouă din 3 decembrie 2021 asupra zodiilor
Sursa foto: Hepta

Luna Nouă din 3 decembrie 2021 este ultima din acest an și ne pune în contact cu adevărul interior, ajutându-ne să acceptăm aventura. Totodată, va fi și o eclipsă de Soare în semnul de foc al Săgetătorului, scrie bustle.com.

Soarele și Luna vor fi însoțite de planeta comunicării Mercur, care evidențiază energia mentală a acestui eveniment astrologic și ne inspiră să gândim logic printre sentimentele noastre. Săgetătorul este un semn de foc, mutabil, liber, spontan. Este asociat cu educația superoară, căutările spirituale, călătoriile, astfel încât ne îndeamnă acum să acordăm atenție evoluției noastre, realizărilor, oportunităților. 

Totodată, această lunație este importantă pentru că închide etapa începută în vara anului 2020, când am intrat în ciclul eclipselor pe axa Gemeni/Săgetător. Este ultima care se petrece pe această axă până în 2029, așa încât cea de acum încheie un capitol puetrnc care ne-a zdruncinat viețile în ultimul an și jumătate. Putem reflecta acum la modul în care gândirea, convingerile și paradigmele noastre personale s-au schimbat în timpul acestei perioade dar și pentru a înțelege ce înseamnă adevărul. 

Berbec

Este timpul aventurii. Eclipsele se pot simți haotic, dar este în regulă întrucât aceasta vă evidențiază latura sălbatică și te inspiră să-ți asumi riscuri pentru a evolua. Dacă apare o oportunitate care îți permite să călătorești, să câștigi experiență sau să înveți ceva nou, este momentul grozav să spui da.

Taur

O oportunitate neașteptată pentru un parteneriat apare acum, dar totul este așa cum pare? Va trebui să ai încredere în tine. Gândește-te la ceea ce se află dincolo de suprafața ofertelor tale actuale, fie că sunt legate de finanțe sau de relații, și folosește-ți sensibilitatea pentru a te asigura că nu omiți nici cel mai mic detaliu.

Gemeni

Acest ciclu de eclipsă a transformat total modul în care apari în lume și în relațiile tale. Și acum, această eclipsă de Lună Nouă din casa parteneriatelor tale îți va oferi ocazia să folosești ceea ce ai învățat în dragoste. Te va ajuta să vezi ce ai înțeles și să accepți lucruri noi. 

Rac

Cum te poți pregăti mai bine pentru succes? Lucrurile mici sunt cele care se adună cu adevărat în viață. Întrucât această eclipsă are loc în sectorul rutinei al astrogramei tale, permite-i să te inspire pentru a o transforma. Aceste oportunități de Lună Nouă ar putea părea banale dar vor schimba modul în care trăiești.

Leu

Îndrăznește în dragoste pentru că eclipsa de Soare îți oferă o șansă incitantă de a te distra și de a reuși o nouă conexiune pasională. Este un moment bun pentru a-ți deschide în mod conștient inima către fericire și pentru a fi mai inspirat. Ai încredere că viața te va trata cu ceva dulce dacă o lași.

Fecioară

Acest ciclu de eclipsă ți-a dat lumea peste cap în privința vieții private. Acum vei putea începe să construiești bazele de care ai nevoie pentru a te lansa într-un nou domeniu. Schimbările care apar îți vor permite în cele din urmă să îți găsești locul și să te simți acasă, putând astfel să-ți gestionezi mai ușor responsabilitățile.

Balanță

Această eclipsă înflăcărată și cu spirit liber îți oferă noi oportunități de a te conecta cu lumea pentru a-ți arăta abilitățile de fluture social. În timp ce Lunile Noi tind să fie perioade mai introspective, s-ar putea să descoperi că a avea conversații sincere cu ceilalți te ajută să-ți înțelegi sentimentele și să obții perspectiva de care ai nevoie.

Scorpion

Te gândești la bani și plăcere în timpul acestei eclipse și, din fericire, vei descoperi că mai mult acces la resursele și puterea după care tânjești decât credeai anterior. Oportunități bruște sau idei neașteptate îți vor crește veniturile ori îți vor îmbunătăți relațiile și, în general, vor adăuga un pic de lux vieții tale.

Săgetător

Ciclul eclipselor din ultimul an și jumătate a provocat schimbări marjore legate de identitatea și rolul tău în relații. Iar această eclipsă totală de Soare este marea ta șansă de a renașt. Deși s-ar putea să crezi că știi totul despre tine, energia acestei lunații te surprinde și îți arată unde ai evoluat. Acceptă orice iese la suprafață, deoarece este o parte din ceea ce ești.

Capricon

Această eclipsă va declanșa artificii pentru unii dar pentru tine oferă un spectacol mai mult introspectiv. Intri acum în contact cu partea ta spirituală, învățând să ai încredere în intuiția ta și să comunici cu subconștientul tău. Pragmatismul tău este un dar însă legătura cu sinele tău superior este adevărata ta sursă de putere.

Vărsător

Eclipsa de Lună Nouă îți oferă șansa de a face ceea ce știi cel mai bine. Ieși în evidență și strălucește. Este timpul să faci un pas și să fii un lider în comunitatea ta sau în grupul tău de prieteni.

Pești

Acest ciclu de eclipse a adus schimbări majore în privința echilibrării responsabilităților tale personale cu presiunile din cariera ta. Dar această Lună Nouă este aici pentru a te ajuta să aplici ceea ce ai învățat și să-ți găsești drumul profesional. Unele oportunități interesante la locul de muncă îți oferă șansa de a-ți asuma un risc și de a încerca ceva nou care să permită darurilor tale creative să strălucească.

×
Subiecte în articol: eclipsa luna horoscop