x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența retrogradării planetei Mercur asupra dragostei

Influența retrogradării planetei Mercur asupra dragostei

21 Iun 2021   •   14:38
Influența retrogradării planetei Mercur asupra dragostei

Atunci când există comunicare între parteneri, sexul este cel mai bun. Dar în perioadele de retrogradare a planetei Mercur prin zodia sa, Gemeni, lucrurile sunt mai dificile, scrie bustle.com.

Mercur retrograd prin Gemeni ne face mai sociabili, dar înclinați spre flirt, bârfă și gafe. Totodată, deveni mai curioși cu privire la sex, suntem mai adaptabili la provocări și schimbări. Comunicarea nu este astfel cea mai bună, lucrurile pot fi interpretate greșit și devin neclare. Dar mersul înapoi al lui Mercur nu înseamnă haos. De multe ori avem de învățat unele lecții. Gemenii este un semn mutabil, de aer, flexibil și optimist. 

Vestea bună este că aceste retrogradări nu afectează la fel toate zodiile. Asta înseamnă că unele semne sunt mai afectate decât altele. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Retrogradarea planetei Mercur în 2021 va fi destul de severă pentru tine deoarece vă activează a treia casă de comunicare. Acest lucru poate face ca relațiile meargă greu, iar în dormitor să nu te sincronizezi cu partenerul tău. S-ar putea să vă simțiți mai distanți unul față de celălalt. Sfat. Pentru a preveni tensunle, gândește-te de două ori înainte să vorbești.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Mercur tranzitează casa a doua a posesiunilor și banilor. Totuși, această casă stăpânește și corpul. Astfel încât perioada de retrogradare poate fi senzuală pentru tine. S-ar putea să te simți puțin mai sensibil decât  de obicei. Dacă mergi la prima întâlnire, s-ar putea să ai mai multă încredere să-ți atingi partenerul. Pentru un Taur, căruia îi place să se miște lent acest lucru este ieșt din comun. Totodată, este acum momentul să-ț faci bilanțul dorințelor și nevoilor tale senzuale. S-ar putea chiar să te răsfeți cu ceva care te face să te simți într-adevăr decadent și hedonist.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Întrucât retrogradarea se întâmplă în semnul tău, în mod natural, te va lovi cel mai tare.  Dar acest lucru poate însemna un moment extraordinar când vine vorba de sex și relații. Se petrece în prima ta casă, a personalității, așa că fii atent la modul în care te prezinți. Este posibil ca partenerul tău să-ț ofere răspunsuri vagi. Nu-ți fie teamă să ceri lămuriri. De asemenea, este o idee bună să fii foarte precaut atunci când folosești tehnologia.Dacă vrei să-ți folosești cuvintele pentru a cuceri pe cineva, asigură-te că mesajele tale sunt trimise persoanelor potrivite. Nu este nimic mai rău decât să primești un răspuns șocat de la mama.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Mercur retrograd îți activează casa a 12-a a misterelor. Așa că nu prea ai chef de joacă. De fapt, întâlnrile cu ceilalți nu par prea atrăgătoare în acest moment. Deși, de obicei, îți place să petreci timp de calitate cu partenerul, acum preferi să intri în carapace și să stai singur.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leul energic vrea distracție. Dar cu Saturn, planeta restricțiilor și limitărilor, în Casa relațiilor, viața ta sexuală este un pic încordată. Nu este momentul pentru aventuri de o noapte. Dar această retrogradare a lui Mercur îți poate oferi o mică ameliorare, deoarece îți activează casa socială. Poate fi un moment excelent pentru a încerca o înțelegere de prietenie cu beneficii. Atenție să nu-ți distrugi relațiile.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Mișcarea înapoi a lui Mercur te poate afecta mult mai puternic decât pe alte semne. În mitologie, Mercur este mesagerul zeilor, așa că lucrează asupra metodelor tale de seducție. Vrei să-i faci pe plac partenerului atât în dormtor, cât și în afara lui. Dar uneori asta poate însemna că nevoile tale nu sunt întotdeauna satisfăcute. Acum este un moment excelent pentru rafinarea modului în care îți comunici dorințele.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Mercur retrograd se află casa ta a noua, a învățării superioare și filosofiei. Nu este tocmai cea mai distractivă sau sexuală casă, dar poate declanșa nevoia de a-ți înțelege fanteziile sexuale. Este un moment minunat pentru a aprofunda orice tip de teorie în jurul acestui subiect. Mai mult, poți să găsești pe cineva care să te învețe. Cine știe? Întâlnești chiar pe cineva special care are aceleași gusturi cu tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Din fericire pentru tine, Mercur este retrograd în casa a opta, a intimității. Acesta poate fi un moment excelent pentru acțiune, mai ales cu parteneri din trecut sau poate cu cineva cu care aveți afaceri neterminate. S-ar putea să duci lucrurile la nivelul următor. Lucrurile s-ar putea împotmol, așa că fii adaptabil. Folosește această energie pentru a nu rămâne blocat în acele ape tulburi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Mercur retrograd va avea un impact direct asupra relațiilor tale. Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, este un moment bun pentru a reflecta ce funcțiionează și ce nu. Momentul este pentru evaluare și adaptare. Dacă ești fericit acolo unde ești, grozav, dar dacă nu, acesta este un moment excelent pentru a merge mai departe. Dacă ești mulțumit de viața ta sexuală, nu este nevoie să faci schimbări mari. Dar dacă simțiți că lucrurile au început să devină puțin plictisitoare, încearcă lucruri. Ești un aventurier, așa că o evadare rapidă de weekend te poate ajuta să readuci pasiunea în dormitor.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ca un Capricorn ce ești, obiectivele și ambițiile tale tind să aibă prioritate față de orice altceva din viața ta. Această retrogradare a lui Mercur ar putea fi de fapt utilă pentru tine. Tranzitul se întâmplă în casa a șasea, de rutină. De c e nu stabilești mai multe întâlniri cu partenerul pentru a face sex ? 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mercur retrograd te face să a fantezii cu foști partener. Romantismul din trecut este tema ta preferată acum. Fie că este cineva din trecutul tău sau doar reaprinde dorința în relația ta actuală, această perioadă este momentul în care îți apreciezi partenerul. Nu este un secret faptul că energia Vărsătorului poate fi puțin rece și neromantică. Dar această retrogradare te poate ajuta să fii mai cald. Partenerul tău va fi plăcut surprins.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Acest Mercur retrograd te poate afecta în unele moduri interesante. El face careu cu planeta ta dominantă, Neptun. Din acest motv nu te-ai simțit prea bine în ultima vreme. Te poți aștepta ca relațiile tale să fie vagi și necentrate. Dar nu este totul rău. Relațiile pot fi extrem de visătoare, așa că bucură-te de fantezie.

×
Subiecte în articol: mercur mercur retrograd