x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Soarelui în Pești asupra tuturor zodiilor

Influența Soarelui în Pești asupra tuturor zodiilor

de Moira Dună    |    13 Mar 2024   •   20:15
Influența Soarelui în Pești asupra tuturor zodiilor
Sursa foto: Hepta

Tranzitul Soarelui prin zodia Peștilor are influențe diferite în funcție de fiecare zodie. Berbecii vor întâmpina obstacole. 

Taurii vor avea noroc la bani, Gemenii vor fi avansați în carieră, Racii sunt atrași de spiritualitate, Leii au probleme în relațiile de prietenie, Fecioarele au parte de beneficii neașteptate, Scorpionii se confruntă cu presiuni la locul de muncă și insecuritate, Săgetătorilor le apar oportunități neașteptate.

Berbec

Berbecii nu vor beneficia de tranzitul Soarelui în cala sa 12-a. În general, nu vor reuși să-și atingă obiectivele în această perioadă. Cei care au copii trebuie să se aștepte la probleme din partea lor, ceea ce le va crea stări de anxietate. În general trebuie să urmărească mai puține scopuri și să renunțe din ele. 

Taur

În timpul tranzitului Soarelui prin Pești, Taurii vor avea rezultate bune în domeniul financiar. Vor avea suficient noroc încât să le apară noi oportunități la locul de muncă. Acestea se vor dovedi profitabile și le vor aduce succesul pe c are îl doresc.

Gemeni

Gemenii vor avansa profesional și vor avea parte de noi șanse, ceea ce îi va face mai curajoși. Își vor putea atinge astfel obiectivele la locul de muncă și vor găsi ușor calea de creștere în carieră.

Rac

Racii vor fi extrem de tensionați, ceea ce le va crește anxietatea. Astfel că va fi mai bine pentru ei să se îndrepte spre partea spirituală a vieții și să abordeze problemele pe rând. Vor avea parte de satisfacții în carieră. Vor primi ajutor de la colegi, ceea ce le va aduce mai multă satisfacție.

Leu

Leii se vor confrunta cu probleme în relațiile de prietenie. Dacă au propria afacere, aceste neînțelegeri vor fi cu partenerul privind termenii și condițiile de muncă. 

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de beneficii neașteptate ori de  resurse de care nu știau. Au parte de stabilitate la muncă, întrezăresc rapid avantajele și au abilitățile necesare pentru a le accesa. 

Balanță

Cei care au copii, vor fi mândri de cum au crescut și s-au dezvoltat. Probabil că nu sunt suficient de satisfăcuți la locul de muncă, ceea ce le provoacă nemulțumiri, așa că trebuie să se gândească să facă o schimbare.

Scorpion

Scorpionii au parte de stres și discompfort la serviciu și au tendința de a munci prea mult din cauza presiunii la care sunt supuși. S-ar putea să călătorească mai mult în scop profesional. De asemenea, există nesiguranța că se pot face restructurări.

Săgetător

Săgetătorii vor avea noroc în timpul acestui tranzit și susținere puternică. Pot să le apară oportunități de a face mai mulți bani. În familie lucrurile sunt fericite. Vor munci însă foarte mult, ceea ce le va aduce succes și posibilitatea de promovare. 

Capricorn

Capricornii se simt nesiguri, ceea ce le va pune piedici în succesul pe care îl doresc. La locul de muncă va adopta noi tactici ori chiar vor schimba compania. Este o perioadă grea de lucru cu colegii. 

Vărsător

Vărsătorii se vor confrunta cu pierderea unor pireteni și asociați. Vor avea parte de presiuni la locul de muncă din partea șefilor. Se gândesc să-și schimbe ocupația, în dorința de a întâlni oportunități mai bune.

Pești

Peștii se confruntă cu insecuritate emoțională. Se simt stresați și se pot confrunta cu schimbarea neintenționată a locului de muncă iar acest lucru nu îi va încânta, potrivit indiatimes.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: zodii soare pesti