x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența tranzitului planetei Mercur prin Vărsător asupra tuturor zodiilor

Influența tranzitului planetei Mercur prin Vărsător asupra tuturor zodiilor

de Moira Dună    |    21 Feb 2024   •   00:20
Influența tranzitului planetei Mercur prin Vărsător asupra tuturor zodiilor
Sursa foto: Hepta

Din 20 februarie 2024, Mercur – planeta inteligenței și a afacerilor – tranzitează semnul de aer al Vărsătorului.

Această zodie este condusă de Saturn,  considerat un prieten al lui Mercur în astrologia vedică.

Iată impactul acestui tranzit asupra fiecărui semn zodiacal:

Berbec: În timpul acestui tranzit, vei fi înconjurat de întâlniri sociale și evenimente de networking, care pot fi o șansă de a construi conexiuni esențiale. Impactul lui Mercur încurajează, de asemenea, creativitatea și gândirea inovatoare, permițându-'i să aduci soluții geniale pentru diverse probleme. Pe de altă parte, există o posibilitate de suprastimulare mentală, ceea ce poate îngreuna concentrarea de a prioritiza sarcinile.

Taur: Mercur va crea un mediu pentru claritate și eficiență în comunicare, care este esențială pentru relații și acorduri profesionale bune. S-ar putea să fii mai strategic în planificarea și stabilirea obiectivelor de carieră în timpul acestui tranzit. Cu toate acestea, unul dintre pericolele asociate este incapacitatea de a lua decizii sau a fi neliniștit cu privire la deciziile de carieră. Evită afluxul de informații.

Gemeni: Acest tranzit te face mai curios, atrăgându-te să încerci idei, credințe și culturi noi. Acesta este un moment excelent pentru a studia discipline precum filozofia, dreptul sau religia. Impactul lui Mercur poate oferi și mai multe oportunități pentru călătorii lungi sau programe de studiu în străinătate, extinzându-ți astfel orizontul intelectual. Cu toate acestea, tranzitul poate determina pe cineva să dezvolte un atașament încăpățânat față de convingerile sau opiniile cuiva, ceea ce duce la conflicte.

Rac: Tranzitul lui Mercur îți poate îmbunătăți puterile intuitive pentru a o înțelegere mai profundă a viețiitale. Vor exista șanse de câștiguri financiare prin moșteniri, investiții sau parteneriate. Acesta este un moment pentru dezvoltarea relațiilor intime la nivel personal și profesional. În schimb, influența lui Mercur poate declanșa turbulențe emoționale și anxietate. Exeste posibil să păstrezi secrete în relațiile tale.

Leu: Tranzitul lui Mercur va îmbunătăți abilitățile de comunicare dintre tine și partenerul tău, aducând mai multă claritate în exprimarea și înțelegerea intenției. Te vei descoperi mai bine în a negocia și a găsi compromisuri cu ceilalți. Acesta este un moment excelent pentru a planifica viitorul parteneriatelor. de afaceri. Cu toate acestea, există riscul de a supraanaliza situațiile, ceea ce va duce la îngrijorări sau anxietate excesive.

Fecioară: Mercur, planeta care guvernează acest semn, va spori facultățile analitice ale nativilor și îi va face mai eficienți în rezolvarea problemelor și în sarcinile zilnice. Tranzitul va trezi și mai mult conștientizarea problemelor de sănătate. Te îndeamnă să încorporezi stiluri și obiceiuri mai sănătoase în rutina ta zilnică. Cu toate acestea, puteți fi predispus la supraanalizarea situațiilor, ceea ce ar putea duce la probleme de sănătate sau la locul de muncă. â

Balanța: Te vei simti mai priceput in relațiile tale romantice, construind legaturi mai puternice cu partenerul tau sau incepand un nou capitol in viata ta amoroasa. Cei angajați vor profit,a implicându-se în eforturi creative și activități educaționale și intelectuale. Cu toate acestea, evită să iei decizii impulsive fără să te gândești la impactul pe termen lung. Afluxul de idei inovatoare și stimularea mentală vte poate face să uiți de responsabilități.

Scorpion: Tranzitul lui Mercur va duce la o mai bună comunicare între membrii familiei și problemele casnice. Va facilita discuțiile libere și, astfel, va avea ca rezultat o mai bună înțelegere și rezolvare a problemelor interne. Este posibil să ai o tendință firească spre învățare, mai ales la materii legate de cultură și spiritualitate. Tranzitul poate aduce oferte avantajoase în imobiliare, proprietăți sau redecorări de locuințe.

Săgetător: Vei asista la o îmbunătățire a articulației și expresivității tale, făcând transmiterea gândurilor și ideilor mai ușor de înțeles. Vei dezvolta o relație bună cu frații și rudele apropiate, ceea ce va avea ca rezultat relații armonioase și înțelegere reciprocă. Cu toate acestea, s-ar putea să te simți neliniștiț sau dezarticulat din punct de vedere mental în timpul acestui tranzit, ceea ce face dificilă concentrarea asupra sarcinilor sau rămânerea într-un singur mod de gândire.

Capricorn: Acesta este momentul pentru a ajunge la acorduri și a rezolva problemele financiare cu promptitudine. Dragostea ta pentru învățare va fi intensificată, ajutând astfel în continuarea cercetării și a analizei Acesta este momentul să introduci oferte și parteneriate benefice în viața personală și de afaceri. Cu toate acestea, scepticismul tău natural se poate întări, ducând la neîncredere și la o lipsă de cooperare în relațiile profesionale și personale.

Vărsător: În următoarele săptămâni, s-ar putea să te angajezi în discuții, cercetări și strângere de informații care te vor provoca. Mintea ta va fi ascuțită și analitică, dorind stimulare mentală. Atinge această energie citind, scriind, învățând noi abilități sau deprinzând hobby-uri fascinante. Cu toate acestea, nu te lăsa prins în gândirea excesivă până la punctul de anxietate sau să te răzgândești frecvent asupra unor chestiuni esențiale. Meditația poate ajuta la echilibrare.

Pești: În timpul acestui tranzit, poți experimenta o perioadă de introspecție și retragere de la distragerile exterioare. Mintea ta va fi atrasă înăuntru, căutând claritate prin singurătate, meditație sau practici intuitive. Cu toate acestea, evită să te pierzi în confuzie mentală sau în evadare. Va fi esențial să rămâi pe pământ și să nu te lași dus de fricile iraționale care apar din interior. Folosește-ți discernământul cu privire la ce gânduri servesc intereselor tale cele mai înalte, potrivit hindustantimes.com.

 

×
Subiecte în articol: zodii mercur varsator