x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă în Vărsător. Cum să faci față unor evenimente neașteptate

Luna Nouă în Vărsător. Cum să faci față unor evenimente neașteptate

de Moira Dună    |    09 Feb 2024   •   17:15
Luna Nouă în Vărsător. Cum să faci față unor evenimente neașteptate
Sursa foto: Hepta

Dacă nu ai simțit energia proaspătă a acestei ierni, Luna Nouă din februarie este șansa ta de a te reinventa. Luna va întâlni Soarele în vizionarul Vărsător, încurajându-ne să vedem imaginea de ansamblu când vine vorba de obiectivele pentru 2024 și mai departe.

Evenimentul astral are loc în ziua de 9 februarie 2024. 

Lunile Noi reprezintă noi începuturi dar acum, din cauza careului cu Uranus, planeta dominantă a Vărsătorului, ar trebuie să ne așteptăm la multe întorsături surprinzătoare.

Din fericire, există și un  sextil cu Nodul Nord,  ceea ce înseamnă că orice evenimente neașteptate au loc sunt menite să se desfășoare pentru destinul nostru colectiv.

Vărsătorii sunt radicali iar această lunațievă oferă o parte din încrederea lor. Spune ceea ce crezi, fie că este vorba de schimbări la locul de muncă sau de a face primul pas în dragoste. 

Această lună nouă este grea în energie aeriană și ne încurajează să gândim logic și să comunicăm clar.

În plus, Mercur, care guvernează comunicarea și ideile, va fi în concordanță cu Jupiter și Venus, ceea ce face cu atât mai important să-ți susții părerile atunci când este necesar.

Ascultă
Deoarece Mercur cel vorbăreț se potrivește cu Jupiter, abordează conversațiile cu o sensibilitate gânditoare. Ascultă oamenii; evită să-i întrerupi în mijlocul propoziției.

Conectează-te cu ceilalți
Deoarece Vărsătorul este asociat cu casa a 11-a comunității, această Lună Nouă îți luminează viața socială. Datorită trigonului Venus-Uranus, vei obține sprijin pe măsură ce îți manifești obiectivele.Această lunație este perfectă pentru a crea un timp de calitate cu cei mai apropiați prieteni sau familia.

Nu te izola
Deși Vărsătorul este asociat cu comunitatea, este și cel mai îndepărtat semn de aer. În timpul Lunii Noi din februarie, încercați să nu te scufunzi în singurătate. Chiar dacă ești un introvertit, această Lună Nouă încurajează conexiunea. 

Îmbrățișează necunoscutul
Schimbarea este inevitabilă sub o Lună Nouă, dar din cauza planetei conducătoare a Vărsătorului, aceste noi începuturi pot veni ca un șoc. Uranus dorește libertate și te împinge să acționezi. 

Se știe că această planetă induce perturbări neașteptate - gândește-te la argumente explozive și la finaluri abrupte. Nu dispera. Aceste schimbări creează spațiu pentru posibilități. Este important să fii deschis să încerci ceva nou.

Nu fii încăpățânat
Nu lăsa spiritul liber a Vărsătorului să te păcălească. Ca semn fix, atunci când au își stabilesc un obiectiv, nu își schimbă părerea.. Dar nu stagna. În ciuda faptului că energia Vărsător știe cum să perturbe status quo-ul, există și riscul de a rămâne blocat.

Pune-ți o dorință!
Vărsătorul este un rebel cu o cauză: un viitor luminos și plin de speranță! Acesta este momentul ideal pentru a te gândi la binecuvântările pe care ai vrea să le atragi în viața ta.

Este o Lună Nouă magică pentru a-ți pune o dorință pentru viitor, notează bustle.com.
 

×
Subiecte în articol: luna noua varsator zodii