x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Mercur în Capricorn. Influența asupra fiecărei zodii

Mercur în Capricorn. Influența asupra fiecărei zodii

de Moira Dună    |    31 Ian 2024   •   16:00
Mercur în Capricorn. Influența asupra fiecărei zodii
Sursa foto: Hepta

Berbecii învață din propriile greșeli, Taurii deleagă sarcinile și sunt precauți în comunicare, Gemenii iau decizii înțelepte și se concentrează să-și consolideze situația financiară pe termen lung, Racii sunt independenți financiar și au șansa de a-și găsi un partener.

Mercur guvernează inteligența și comunicarea și este considerat o planetă duală. Guvernează zodiile Gemeni și Fecioară.

Intră în Capricorn pe 1 feburarie 2024, o zodie dominată de Saturn. Cele două planete nu se prea înțeleg, având personalități diferite. Saturn este considerat malefic iar Mercur este dual, astfel că asocierea lor nu este cea mai favorabilă.

Berbec

Viața ta va fi afectată de acest tranzit dar ai șansa se a învăța din propriile greșeli și de a merge mai departe. Vor avea loc mici certuri și neînțelegeri. Va trebui să acorzi atenție sănătății, fiindu-ți afectată imunitatea și somnul.

Taur

Muncești din greu și ai multe obligații de îndeplinit și acasă. Va trebui să mai delegi din sarcini și altora pentru a scăpa de presiune. Vei fi mai clar în argumentele și deciziile pe care le iei. Investițiile la bursă îți va aduce câștiguri financiare. Fii atent la problemele de comunicare și atitudine deoarece își pot provoca probleme în relațiile personale. 

Gemeni

Vei lua decizii înțelepte în viața ta personală și profesională. Vei obține beneficii semnificative în mai multe aspecte ale vieții tale datorită atitudinii tale. Între timp, trebuie să faci exerciții fizice pentru a preveni problemele de sănătate. Vei lua decizii care vor avea un impact pe termen lung asupra situației tale financiare.

Rac

Îți vei plăti toate facturile și datoriile. Te vei bucura de apropierea cu partenerul tău. Dacă ești singur, ai șansa de a găsi o persoană cum îți dorești dar nu știi cum să-ți transmiți emoțiile.

Leu

AI parte de neînțelegeri în dragoste și speri ca partenerul tău să înțeleagă și punctul tău de vedere. Speri să rezolvi lucrurile cu multă muncă și o atitudine optimistă. Însă conjuncția dintre Mercur și Marte îți vor afecta căsătoria sau viața de cuplu aducând multă ostilitate. 

Fecioară

Ai parte de certuri și supărări cu partenerul tău. Nu apela la insulte și cuvinte nepotrivite cu membrii familiei. Relația ta va fi greu îmncercată în timpul acestui tranzit. Fii atent pentru că o atitudine agresivă și egoismul poate duce la rezultate neașteptate.

Balanță

Vei putea să rezolvi orie conflicte cu partenerul și familia. Nu lași ca factori externi să-ți afecteze relația. Însă  trebuie să fii conștientă și de sentimentele celeilalte persoane. SPune clar care îți sunt așteptările pentru a evita eventualele neînțelegeri. 

Scorpion

Viața ta profesională și personală va fi puternic marcată de acest tranzit. Stai departe de un limbaj nepotrivit și nu dezvălui secrete care ar putea aduce necazuri. Controlează-ți emoțiile și păstrează-ți rațiunea în problemele de serviciu. Poți avea parte de neînțelegeri în familie astfel că vor fi momente dificile cu partenerul tău. 

Săgetător

Poți să îți faci un nou plan de afaceri deoarece ai multe idei. Nu dormi bine făcându-ți însă griji cu privire la viitor. Vei participa la mai multe evenimente sociale și vei rememora amintiri fericite. 

Capricorn

Te gândești cum să-ți atingi obiectivele profesionale pe termen lung. Trebuie să îți gestionezi stresul fizic și psihic. Vrei să-ți depășești nivelul la care ai ajuns, recunoscând în același timp cât de departe ai ajuns.

Vărsător

Vei avea parte de mici animozități și discuții în contradictoriu cu partenerul tău de viață. Sănătatea fizică și mentală îți va fi afectată de lipsa de comunicare cu membrii familiei. Ai grijă să nu-ți strici liniștea sufletească. Poți fi foarte agresiv cu părinții tăi, ceea ce va strica conexiunea între voi. 

Pești 

Va trebuie să faci față responsabilităților de la serviciu și problemelor personale, la care se vor adăuga și noi responsabilități. Acest tranzit va avea impact asupra relațiilor tale personale, ca urmare a unei comunicări greșite și dezacorduri. Luarea deciziilor va necesita mai mult timp deoarece ai nevoie de mai multă analiză și claritate. Va trebui să acorzi mai mult timp relațiilor tale, noteazză indiatimes.com. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: zodii mercur capricorn