x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Mercur retrograd din 13 decembrie 2023. Zodiile care vor trece prin schimbări radicale

Mercur retrograd din 13 decembrie 2023. Zodiile care vor trece prin schimbări radicale

de Redacția Jurnalul    |    08 Dec 2023   •   19:30
Mercur retrograd din 13 decembrie 2023. Zodiile care vor trece prin schimbări radicale
Sursa foto: Hepta

Planeta Mercur își va începe mersul retrograd prin Capricorn pe 13 decembrie 2023 și va afecta comunicarea tuturor semnelor dar pentru două zodii viața se va schimba radical.

Zodii pedepsite de Mercur retrograd. Din 13 decembrie 2023 viața lor ia o turnură neașteptată

Astfel că persoanele născute sub aceste două semne zodiacale trebuie să fie foarte atente ce alegeri fac deoarece vor avea parte de multe evenimente. 

Balanța

Echilibrată și pacifistă, Balanța este una dintre cele mai amabile zodii. Șarmante, sociabile, diplomate, ele pot să accepte multe compromisuri. Are însă nevoie de oameni pentru a se simți în largul ei. 

Vărsător

Semn al viitorului și al inovației, Vărsătorul este inteligent și nonconformist. Imprevizibil și dornic să-și dezvolte ideile, are însă o fire distantă și independentă. Are multe idei bune și gândește înaintea epocii sale, dar este atras și de tot ceea ce este vechi și misterios. 

Din data de 13 decembrie 2023, viața acestor zodii se va schimba în mod neașteptat. Perioada nu va fi favorabilă pentru acestea. Pe lângă problemele de comunicare se vor ivi și neînțelegeri în relațiile de dragoste și de afaceri.

×
Subiecte în articol: horoscop mercur retrograd decembrie