x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Mercur retrograd 2019: 4 semne zodiacale care vor trece prin experiențe minunate

Mercur retrograd 2019: 4 semne zodiacale care vor trece prin experiențe minunate

08 Iul 2019   •   15:31
Mercur retrograd 2019: 4 semne zodiacale care vor trece prin experiențe minunate
Sursa foto: pixabay.com

Când Mercur, planeta comunicării, intră în retrograd, nu este sfârșitul lumii (după cum mulți cred) și nu există niciun motiv pentru care să privești această perioadă cu neîncredere, mai ales pentru că aceste patru semne zodiacale vor avea experiențe minunate, când Mercur intră în retrograd sub semnul Leului, între 7 și 31 iulie, scrie Elite Daily.

Berbec

Mercur retrograd aduce cu sine distracție și te ajută să privești viața dintr-o lumină mult mai pozitivă. Iei legătura cu persoane din trecut, te bucuri de romantism și de toată energia pozitivă din jurul tău.

Scorpion

Te bucuri de multe expriențe noi care te ajută să privești lucrurile mult mai profund. Vezi totul în profunzime și empatizezi mai mult. În plus, este o perioadă în care te bucuri de viață la maximum.

Săgetător

Perspectiva spirituală este vedeta acestei perioade. Ești deja o fire spontană și aventuroasă, așa că această perioadă te va ajuta să ignori critica și să faci în continuare lucrurile care te fac fericit.

Pești

Creativitatea atinge cote maxime. Te bucuri de inspirație artistică și te ocupi de pasiunile tale de care nu ai avut timp în ultima perioadă. Acorzi mai multă atenție copilului care ești în interior.

×
Subiecte în articol: horoscop mercur retrograd