x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Mercur retrograd în Gemeni. 4 cele mai afectate zodii

Mercur retrograd în Gemeni. 4 cele mai afectate zodii

04 Iun 2021   •   11:45
Mercur retrograd în Gemeni. 4 cele mai afectate zodii
Sursa foto: Hepta

Dacă simți că te năpădesc gândurile, te exprimi greu, nu reușești să răspunzi la mailuri, atunci e clar vina lui Mercur retrograd. El a început mersul înapoi pe 29 mai și va dura până pe 22 iunie. În aceste trei săptămâni și jumătate, zodiile vor fi confuze, lucrurile nu se vor sincroniza, vor fi probleme de comunicare, scrie bustle.com.

Dar semnele cele mai afectate ar trebui să fie mai precaute. Însă Racul, Scorpionul și Pești vor fi cel mai puțin afectate. În timpul retrogradării sale, Mercur merge prin zodia pe care o guvernează, ceea ce amplifică efectele  retrogradării. Energia Gemenilor pune accent pe problemele de comunicare și schimb de informații, așa că vom dori să fim mai atenți la lucrurile pe care le spunem și la ce împărtășim cu ceilalți. Erori de judecată sau neînțelegeri generale vor fi mai prezente decât de obicei, așa că acordați-vă timp înainte să scrieți un mesaje sau să purtați o conversație. 

Fiecare va experimenta retrogradarea într-un mod unic, în funcție de modul în care interacționează planetele din harta astrologică personală.

Dacă v-ați născut într-una din zodiile cele mai afectate, stați mai retrași în această perioadă.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Răbdarea nu este punctul forte al unui Berbec, prin urmare această retrogradare te va pune la încercare. Vei ifi mai confuz în comunicare, în interacțiunile zilnice șii în deplasăriile scurte, dar soluția este să nu vă grăbiți. S-ar putea să depui eforturi și lucrurile tot să iasă greșit ori mesajele să fie interpretate greșit, deci acordă mai mult timp pentru a te asigura că îți sunt clare. Vor fi întârzieri, blocaje, probleme tehnice. Verifică informațiile de mai multe ori și acordă-ți mai mult timp pentru a înțelege care sunt obstacolele. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Această retrogradare lovește partea din astrograma ta care guvernează prietenii, colaborarea și comunitatea, așa că va trebui să fii foarte atent pentru a evita dramatismul în viața ta socială. Va fi ușor să faci greșeli de comunicare cu colegii tăi, iar proiectele de grup de la locul de muncă ar putea suferi și de confuzii. Pe deasupra, planeta Marte, orientată spre acțiune, intră în semnul tău la mijlocul acestei retrogradări, ceea ce te-ar putea face mai nerăbdător. Provocarea ta este să reziști dorinței de a-ți consolida planurile mari de vară cu prietenii tăi sau de a lua decizii majore cu privire la viața ta profesională. Ia lucrurile încet și ai încredere că ritmul va crește la sfârșitul lunii iunie.

Fecioara (23 aug. - 22 sept.)

Dacă este dezordine la locul de muncă, nu-ți face griji. Mercur retrograd afectează casa carierei și vieții publice. Din acest motiv, s-ar putea să te lupți pentru a progresa profesional. Toate acestea sunt agravate și de faptul că Neptun, planeta iluziei și fanteziei, formează o cuadratură cu Mercur, care trage dinamica relației tale în confuzia care îți afectează comunicarea, programarea și logistica la servicu. Folosește acest timp pentru a te ocupa de proiecte vechi în loc să începi altele noi și să te organizezi astfel încât să fii gata să o iei de la capăt la sfârșitul retrogradării.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Simți puternic confuziile retrogradării în relațiile tale, ceea ce ar putea genera o confuzie majoră cu privire la angajamentele pe care vrei să le iei în dragoste. Fă un efort conștient pentru a fi sincer cu partenerul tău și încearcă să nu citești printre rânduri și nu face presupuneri despre sentimentele altor oameni. Vor fi niște schimbări dar nu face vreo mișcare rapidă. Este mai bine să-ți păstrezi inima deschisă și să vezi cum se desfășoară lucrurile.

×
Subiecte în articol: mercur retrograd horoscop