x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 Zodii primesc un cadou special de la Univers pe 13 Septembrie 2024

4 Zodii primesc un cadou special de la Univers pe 13 Septembrie 2024

de Andreea Tiron    |    13 Sep 2024   •   00:40
4 Zodii primesc un cadou special de la Univers pe 13 Septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Este vineri, 13 septembrie 2024, iar horoscopul ne spune că norocul este de partea noastră

Vineri, 13 - o zi specială! Este vineri, 13 septembrie 2024, iar horoscopul ne spune că norocul este de partea noastră.

Patru semne zodiacale vor primi un cadou special de la univers pe 13 septembrie 2024:

Rac
Totul merge bine în această zi de vineri, 13, iar ideea că ar putea aduce ghinion te face să râzi. Nu ești arogant, doar realist; ghinionul nu face parte din sistemul tău de credințe și ești mai fericit așa.
Adevăratul cadou, însă, vine de la trigonul Soare-Lună, care face ca totul să pară luminat și însorit. Poate că e sfârșitul săptămânii și te bucuri că ai ajuns aici, sau poate că e ceva cosmic care te face să te simți excelent.
Știi sigur că te simți echilibrat acum. Nu simți presiunea de a face ceva ce nu vrei sau de a fi leneș; ai energie și o sănătate bună, așa că 13 septembrie pare a fi cea mai bună zi a săptămânii pentru tine.

Leu
Nu numai că nu crezi în ghinionul zilei de vineri 13, dar îți place să sărbătorești această zi în felul tău. Când ești pus într-o situație în care „ar trebui” să fie o anumită stare, cum ar fi ghinionul, te răzvrătești din toată inima.
În timpul trigonului Soare-Lună, asta devine ușor. Dacă cei din viața ta sunt precauți, tu vei fi cel care le va arăta că viața nu este atât de previzibilă. Ești spontan și lipsit de griji în această zi, și dai un exemplu celorlalți despre cum arată o persoană fericită.
13 septembrie poate fi o zi obișnuită pentru tine, dar cu trigonul Soare-Lună, are acea notă suplimentară de pozitivitate și lumină. Nu primești un tranzit ca acesta fără să simți razele de bucurie pe care le proiectează. Vineri va fi o zi fericită și sănătoasă, cu multă inspirație și energie.

Săgetător
Pe 13 septembrie, îți vei oferi un cadou special: darul tău. Universul te susține în alegerile tale, dar nu îți dictează mintea. Îți dorești sănătate și fericire, pe care ți le vei oferi în timpul trigonului Soare-Lună.
Acest aspect al trigonului Soare-Lună este pozitiv. Nu există nimic mai armonios decât să ai Soarele în poziție de trigon cu Luna. Aceste corpuri cerești joacă întotdeauna un rol esențial în viața noastră astrologică, iar pentru tine, aceasta este o zi de reînnoire.
Tu ești cel care face lucrurile să se întâmple în viața ta, iar dacă vrei ca lucrurile să fie fericite și plăcute, atunci așa vor fi; sunt la îndemâna ta. Acesta este cadoul tău special: cunoașterea interioară că, acum, totul este în regulă.

Capricorn
Este vineri, 13 septembrie, și tot ce ai acum este noroc, iubire și fericire.
Deloc rău, iar acest cadou vine la tine în mod natural. Universul ți-a oferit inteligența de a procesa evenimentele din viața ta ca fiind atât prețioase, cât și serioase. Ai învățat multe și aplici acele cunoștințe astfel încât tot ce obții din asta este bucurie.
Pentru că nu poți da greș cu trigonul Soare-Lună, vei descoperi o gândire inspirată. Aceasta este doar începutul unei noi modalități de a gândi, pe măsură ce multe idei creative îți vor apărea în minte pe parcursul zilei. Trigonul Soare-Lună este pură pozitivitate — și tu profiți la maximum de ea.

×