x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Previziuni teribile ale unui astrolog român: Trăim ultimele zile de normalitate, toleranță și pace în lume. Parisul va suferi mult

Previziuni teribile ale unui astrolog român: Trăim ultimele zile de normalitate, toleranță și pace în lume. Parisul va suferi mult

de Andreea Tiron    |    05 Aug 2024   •   00:20
Previziuni teribile ale unui astrolog român: Trăim ultimele zile de normalitate, toleranță și pace în lume. Parisul va suferi mult
Sursa foto: Facebook Claudiu Ganea

Astrologul Claudiu Ganea a făcut a serie de previziuni pentru viitorul apropiat: la Jocurile Olimpice de la Paris vor avea loc atentate sângeroase, o nouă pandemie va lovi Europa și urmează o criză a alimentelor.

Iată previziunile înfiorătoare ale astrologului Claudiu Ganea pentru viitorul apropiat:

'Se pare că trăim ultimele zile de normalitate, toleranță și pace în lume.

Vom intra curând într-o perioadă karmică, unde lupta dintre bine și rău, lumină și întuneric se va juca fățiș. Aceste previziuni nu sunt tocmai optimiste, însă trebuie să ne așteptăm la ele. Îmi pare rău dacă afirm lucruri deranjante, dar aceasta este realitatea ce pare a se contura în viitor.

În tot haosul creat în lume, România va rămâne o țară protejată de Maica Domnului deși nu va fi lipsită de provocări. România nu va întra în război, dar va fi ocupata de Rusia și alte popoare intr-un mod mai putin agresiv.

1. În următoarele zile, situația se va înrăutăți la Jocurile Olimpice, iar Parisul va suferi cel mai mult. Există riscuri mari de atentate masive care vor genera explozii și foc. Să ne rugăm pentru protecția tuturor și în special pentru românii aflați în străinătate.

2. Începutul lunii octombrie va aduce o mare provocare mondială.

3. O țară din Europa Centrală provoacă Rusia, iar Rusia pune în acțiune o armă bizară. Există un risc de alertă nucleară, iar din acest motiv, Polonia, Franța, Italia, Germania și alte țări pot intra rapid în război.

4. O nouă pandemie va lovi Europa, generând o situație mult mai gravă decât ceea ce cunoștem până acum. Va apărea în Europa o boală asemănătoare ciumei, care nu va avea tratament sau un vaccin salvator.

5. Până în luna aprilie 2025, Euro și Dolarul nu vor mai avea nicio valoare.

6. Pe întreg mapamondul, foarte curând va exista o criză a igienei și a alimentelor. Poate ar fi bine ca fiecare să facă ceva provizii.

7. Un mare infuencer cu originile arabe își va face apariția curând, mai ales în mediile de promovare rapidă, rețele de socializare, tv. Creștinii il vor numi antihristul, acesta fiind un om misterios ce va împarți lumea in două, câștigând mulți adepți. Lupta dintre bine și rău, dintre patologie și normalitate se va desfășura fără perdea.

8. În următorii ani va fi descoperit leacul pentru cancer de către o companie farmaceutică ce va aduce pe piață un tratament cu adevărat miraculos.

9. Vom vedea la televizor și pe rețelele de socializare adevărații profeți, oameni simpli, asumați și complet dedicați lui Iisus. Aceștia vor avertiza populația cu mare precizie despre toate evenimentele majore ce vor urma.

10. Omenirea va scăpa de problemele majore și se va lumina la începutul anului 2028, dar nimic în lume nu va mai fi la fel.

11. Din anul 2025 datorită pandemiei severe se va trece la digitalizare.

12. Oamenii iși vor pierde credința în religie atunci când la televizor și pe toate rețelele de socializare vor vedea un interviu real cu o ființă extraterestră. Se va împlini profeția părintelui Cleopa care a spus despre extratereștrii: "Aveți răbdare și ii veți vedea".

Într-o lume și într-un timp când și lupii devin temători doar sfinții ne vor ține de mână.

Cu grijă și credință, Maica Domnului sa ne apare pe toti!", transmite Claudiu Ganea.

×