x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Semnificația spirituală a SuperLunii Roșii din 26 mai 2021

Semnificația spirituală a SuperLunii Roșii din 26 mai 2021

de Moira Dună    |    21 Apr 2021   •   15:38
Semnificația spirituală a SuperLunii Roșii din 26 mai 2021
Sursa foto: Hepta

Cu doar câteva săptămâni înainte de SuperLuna însângerată, din data de 26 mai 2021, mulți ne întrebăm, probabil, care este sensul acesteia. Din fericire, nu este un semn rău. De fapt acesta este denumirea poetică a ceea ce, din punct de vedere științific, se numește eclipsă totală de Lună. În mod normal, aceasta strălucește datorită luminii directe a Soarelui, care se reflectă pe suprafața sa. Dar în timpul eclipsei, Luna se mișcă prin umbra Pământului, scrie elitedaily.com.

Luna, Soarele și Pământul sunt aliniate, timp în care Luna se află sub acțiunea indirectă a Soarelui și absoarbe doar o cantitate mică de lumină, ceea ce provoacă efectul de Lună Roșie. Dincolo de explicațiile științifice, există însă un motiv mai important pentru care oamenii venerează dintotdeauna acest fenomen și îi acordă un sens spiritual.

Cu cât Luna este mai aproape de Pământ, cu atât sunt mai intense mareele, dar și și toate instinctele, sentimentele, emoțiile, intuițiile oamenilor. Când o SuperLună este combinată cu o eclipsă totală de Lună, obținem un cocktail puternic de forțe cosmice. Eclipsa simbolizează începutul și, sfârșitul.

Este momentul perfect pentru a lua o decizie pe care v-a fost frică să o luați până acum, să finalizați un proiect care v-a dat bătăi de cap, să rupeți o relație care nu mai mergea, să vă urmați visele.

Eclipsa marchează o poveste care s-a încheiat și pornirea pe un alt drum. Indiferent unde vă aflați în viață, aceasta vă va împinge în afara zonei voastre de confort. Practic, sunteți actori într-o piesă pe care universul a scris-o și atunci când vine eclipsa este momentul să acționați. Veți simți energie, fluturi în stomac, inima va bate mai repede.

Însă, oricât de intens s-ar putea să percepeți acest moment, nu vă faceți prea multe griji. Chiar dacă lucrurile se încheie, eclipsa vă oferă o a doua șansă. 

Toate lunile pline scot la suprafață cele mai profunde dorințe și sentimente, dar o eclipsă vă eliberează. Acest lucru vă poate oferi un sentiment de completare sau de vid. Indiferent de direcția în care eclipsa decide să vă conducă, vă va forța să renunțați la toate grijile până când se termină și apoi să începeți din nou.

Pe 26 mai, la ora 7:14 a.m. GMT, Super Luna Roșie se va afla în Săgetător, semn care tânjește după aventură, spontaneitate. Este posibil ca această eclipsă să vă inducă dorința de experiențe noi și abateri de la norme. Totodată, Săgetătorul este una dintre cele mai oneste zodii, așa că așteptați-vă la câteva adevăruri evidente. În timpul acestei Super Luni este posibil să nu vă simțiți deloc sigur. Dar știți ce ? Asta în regulă.

×
Subiecte în articol: super luna luna rosie