x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Sezonul eclipselor va aduce schimbări majore pentru toate zodiile

Sezonul eclipselor va aduce schimbări majore pentru toate zodiile

de Anastasia Paul    |    21 Mar 2024   •   19:30
Sezonul eclipselor va aduce schimbări majore pentru toate zodiile

Eclipsele de Lună și Soare din 25 martie și 8 aprilie 2024 vor resuscita emoții îngropate și vor servi ca amintiri despre ceea ce avem nevoie pentru creștere spirituală.

În prezent ne aflăm pe un val sălbatic de energie astrologică. Mercur retrograd tumultuos se află la orizont, în timp ce apele emoționante și intense ale sezonului eclipselor apar pe fundal. În acest moment, s-ar putea să simți că navighezi într-un labirint în ceață. S-ar putea să-ți fie dificil să distingi ce este real și ce nu, ceea ce spune mintea ta de ceea ce simte inima ta.

Eclipsele sunt ca versiunile supraalimentate ale Lunilor noi și pline obișnuite pe care le experimentăm anual. De data aceasta, se vor manifesta pe 25 martie și 8 aprilie, aducând energie intensă în Balanță și, respectiv, Berbec.

În primul rând, avem eclipsa de Lună la 5 grade Balanță. Considerăacest lucru un impuls turbo pentru o Lună plină tipică, amplificând acel impuls de a curăța și de a renunța la lucruri. Dar ține-ți caii - nu vrei să faci curat doar pentru că așa pare corect în acest moment. Sigur, această energie poate duce la momente esențiale din viața ta, dar acesta este și un moment în care lucrurile se pot încurca și s-ar putea să te străduiești să separi adevărul de iluzie în mijlocul acestor emoții intense.

Așa cum Pământul blochează Soarele de Lună în timpul unei eclipse, întunecându-ne vederea asupra planetelor, această perioadă de haos cosmic  ne poate face să pierdem din vedere realitatea. Este esențial să acorzi atenție momentelor care pot fi prea dramatice, dar nu te lăsa absorbit de un vârtej de exagerare.

Acestea sunt adesea semnale către punctele de cotitură necesare în viața noastră, fie că este vorba de recunoașterea factorilor de stres de lungă durată sau de a primi un semnal de trezire neașteptat. Oricum ar apărea, este esențial să iei în considerare aceste mesaje. Eclipsele pot fi revelatoare, iar cele lunare au puterea de a scoate la suprafață emoții îngropate, dar în cele din urmă servesc ca memento despre ceea ce avem nevoie pentru creșterea și evoluția noastră.

Această eclipsă de Lună nu doar trezește emoții. Odată cu Mercur retrograd care se profilează, simțim deja că lecțiile sale se strecoară: Mercur retrograd are talentul de a ne tulbura gândurile și de a ne încetini procesele mentale, aducând confuzia dintre rațional și emoții.

În plus, acest sezon de eclipsă este puternic influențat de Chiron, asteroidul reprezentând rănile și vindecarea. S-ar putea să te simți îndemnat să examinezi modul în care te rănești în moduri dureroase, dar care pot fi prevenite. Ia-o încet, mai ales în jurul datei de 25 martie și fii amabili cu tine și cu cei din jur.

Cu Luna în Balanță în timpul eclipsei, așteaptă-te ca temele din jurul relațiilor să fie în centrul atenției. Adevărata natură a relațiilor tale poate fi dezvăluită, fie că sunt mai puternice decât era de așteptat sau dacă există un șarpe care pândește în iarbă. Este esențial să exersezi răbdarea în relațiile tale, romantice sau de altă natură. Întreabă-te: lucrurile sunt disproporționate? Există o lipsă de echilibru în dinamică? Chiar trebuie să mă angajez într-un conflict chiar acum? Deși este esențial să nu rămâi în situații toxice, procedează cu prudență, deoarece toată lumea simte tracțiunea cosmică.

Berbec
Intri în lumina reflectoarelor. S-ar putea să descoperi că relațiile tale sunt tensionate și că oportunitățile par să-ți scape printre degete. Fiind un semn guvernat de Marte, ești totul despre acțiune, dar cu Marte în Pești în timpul eclipsei, este un semn să apeși pe frâna. Acordă-ți timp pentru a auzi îndrumarea interioară și implică-te în practici reflexive. Nu te lăsa cuprins de negativitate sau prea influențat de alții.

În ciuda intensității acestei faze, ea poate aduce și unele conexiuni magice în viața ta, servind drept amintiri ale adevăratului tău sine. Folosește acest timp pentru a obține claritate asupra relațiilor care sunt cu adevărat benefice atunci când norii se îndepărtează.

Taur
Acesta este un moment crucial pentru a-ți reevalua rutinele, sănătatea și viața profesională. Eclipsa servește ca un memento că nu poți pur și simplu trece prin viață fără să de implici. Este tentant să treci neobservat, mai ales când lucrurile devin grele, dar este timpul să zdrunci lucrurile și să te eliberezi de rutinele obișnuite. S-ar putea să pierzi noțiunea timpului sau să te simți copleșit de volumul de muncă, așa că este important să iei măsuri acum pentru a-ți menține echilibrul. Identifică și eliberează-te de obiceiurile care te îngreunează.

Este posibil să ai un sentiment de nostalgie sau sentimentalism față de relațiile tale, având în vedere că planeta dominantă, Venus, este în Pești. Folosește asta ca motivație pentru a te reconecta cu oameni care te înalță și te inspiră. Înconjoară-te de cei care te încurajează să te eliberezi de obiceiurile proaste și să-ți recâștigi puterea.

Gemeni

Este un moment bun pentru a revedea ceea ce îți aduce bucurie. Stai un moment pentru a reflecta la modul în care îți limitezi propria fericire. S-ar putea să te trezești copleșit de dorințe – indiferent dacă sunt romantice sau pur și simplu pentru plăcerea ta. Deși este grozav să descoperi mai multe despre ceea ce te împlinește cu adevărat, fii atent să nu exagerezi cu răsfățurile. Aceste revelații ar putea proveni din conștientizarea că cercurile tale sociale nu te ajută sau că nu dedici suficient timp activităților care îți plac cu adevărat.

Ca semn guvernat de Mercur, poți fi predispus la slăbiciune și gânduri împrăștiate, așa că acum este momentul să te concentrezi și să evaluezi ceea ce ai nevoie pentru a-ți aduce un zâmbet pe față. Aruncă o privire mai atentă la tine și prioritizează ceea ce contează cu adevărat pentru fericirea ta.

Rac
Pregătește-te pentru o dramă, pentru că această eclipsă de Lună se scufundă adânc în emoțiile și dorințele tale. S-ar putea să simți cum se formează unele tensiuni, mai ales când vine vorba de sentimentul tău de siguranță și de viața de acasă. Dar nu te supăra prea mult; la urma urmei, ești condus de Lună, așa că eclipsele sunt chiar pe aleea ta. Aruncă o privire atentă asupra echilibrului dintre muncă și viață personală în acest timp. S-ar putea să te concentrezi prea mult pe o zonă față de alta. Este esențial să găsești armonie între viața profesională și cea personală pentru a-ți menține bunăstarea. Ia în considerare să oferi casei tale o dezordine amănunțită și o curățare de primăvară.

Casa este sanctuarul tău și este esențial să creezi un spațiu care să te hrănească și să te sprijine, mai ales în timpul eclipsei. Dacă simți nevoia să faci curățenie, foarte bine! Dar nu uita să înlocuiești ceea ce ai lăsat să plece cu ceva care îți oferă un sentiment de siguranță și confort.

Leu

Pregătește-te pentru un vârtej de energie. S-ar putea să te simți copleșit de volumul absolut de lucruri care se întâmplă în jurul tău, ceea ce face dificil să ții pasul cu viața de zi cu zi. Ia notă de informațiile care vin în calea ta. Fiind condus de Soare, este ușor să te concentrezi doar pe tine, dar acum este un moment bun pentru a te acorda la mesajele celorlalți. În timpul acestui sezon de eclipsă, vei fi expus la noi moduri de a învăța și de a comunica cu oamenii, așa că permite-ți să absorbi aceste perspective.

Este, de asemenea, momentul să reconsideri modul în care oferi și primești informații. Nu lăsa emoțiile să-ți întunece judecata; Rămâi deschis la minte și vezi imaginea de ansamblu. Îmbrățișează oportunitatea de a-ți schimba abordarea asupra comunicării - ar putea duce doar la descoperiri valoroase.

Fecioara
Unele probleme îngropate de mult ar putea să iasă la suprafață în curând. Demonii vechi revin, nu pentru a te bântui, ci pentru a te ajuta să te vindeci și să crești. Este timpul să te confrunți cu acele schelete din dulapul tău și să renunți la vechile straturi pentru a îmbrățișa pe deplin cine ești astăzi. Condusă de Mercur, te trezești adesea să te oprești în trecut și să te ții de așteptări învechite. Acordă-ți un moment pentru a-ți reconsidera valoarea de sine și modul în care îți echilibrezinevoile cu cele ale altora. Vindecarea nu este întotdeauna o călătorie simplă; uneori, trebuie să revezi trecutul pentru a merge mai departe. Amintește-ți că meriți fericirea și împlinirea, fie în posesiunile materiale, fie în starea ta de spirit.

Renunță la orice te ține pe spate și îmbrățișează oportunitatea de reînnoire și transformare. Este timpul să eliberezi ceea ce nu-ți mai servește și să pășești într-o versiune mai strălucitoare și mai autentică a ta.

Balanța
Această eclipsă te pune în lumina reflectoarelor, datorită poziției Lunii în Balanță. S-ar putea să descoperi aspecte din tine pe care le-ai evitat sau pe care nu le-ai acceptat încă pe deplin. Condusă de Venus, în prezent în Pești, îți dorești conexiuni umane profunde. Cu toate acestea, energia eclipsei poate face dificil să-ți exprimi adevăratul sine, așa că înconjoară-te de oameni care îți permit să fii autentic și în largul tău. Ai tendința de a acorda prioritate nevoilor altora față de ale tale, dar ține minte instrucțiunile de siguranță de fiecare dată când te îmbarci într-un avion: pune-ți masca de oxigen înainte de a-i ajuta pe alții.

În timpul acestei eclipse, concentrează-te să îmbrățișezi adevărul și să rămâi pe pământ. Nu te pierde în relații și nu încearcă să fii cineva care nu ești doar pentru a-i mulțumi pe alții. Este esențial să acorzi prioritate autenticității și bunăstării tale mai presus de orice.

Scorpion
Această eclipsă are potențialul de vindecare și restaurare profundă, dar numai dacă ești dispus să te scufunzi sub suprafață. Având Marte și Pluto ca planete conducătoare, transformarea este a doua natură pentru tine. Așteaptă-te la vise vii și la momente de imersiune în imaginația ta. Cu toate acestea, este esențial să nu te pierzi în energia de vis din jurul tău și să nu pierzi din vedere realitatea. Planetele tale conducătoare te sprijină să faci lucrurile în felul tău și să urmezi calea care rezonează cel mai mult cu tine. Există o diferență între a te descurca și a acorda atenție călăuzirii spiritului tău interior. Revelațiile pot fi intense, dar rezistă impulsului de a le îngropa sau lăsa sarcinile zilnice să-ți distragă atenția de la oportunitatea de vindecare.

Aplecă-te spre activități care îți permit să scapi de zgomot și să ai încredere în instinctele tale. Fă-ți timp pentru a-ți explora lumea interioară și a onora intuițiile care apar. Această eclipsă oferă o șansă de creștere și reînnoire profundă, dacă ești dispus să o îmbrățișezi din toată inima.

Săgetător
Dorul tău de libertate și fericire este palpabil. Recent, ai fost împins să-ți extinzi rutina zilnică și să te reorientezi asupra obiceiurilor și muncii tale. Acum este timpul să te bucuri. Având pe Jupiter ca planetă conducătoare, îți dorești o existență fără limite sau restricții. Această eclipsă servește ca o amintire despre cine îți susține libertatea – și este aici pentru a te ajuta. Deși petrecerea timpului cu prietenii este importantă, asigură-te că ești înconjurat de cercurile sociale potrivite. S-ar putea să existe o dramă printre cei mai apropiați camarazi ai tăi, așa că fii pregătit pentru o creștere a interacțiunilor sociale. Mai mult decât atât, s-ar putea să te trezești contemplând dorințele tale pe termen lung și creând un nou vis.

Pe măsură ce îmbătrânim, aspirațiile noastre evoluează, iar această eclipsă ar putea evidenția nevoia de a reconcilia creșterea și de a îmbrățișa o nouă cale. Este un timp pentru transformare și îmbrățișarea călătoriei către o viziune proaspătă și inspirată pentru viitor.

Capricorn

Schimbări profesionale majore sunt la orizont. Ar putea fi, în sfârșit, momentul tău să obții acea promovare, mărire sau pauza mare pe care ai urmărit-o. Cu toate acestea, pe de altă parte, s-ar putea să te confrunți cu eșecuri sau să realizezi că ai depus prea mult efort pentru ceva sau cineva iar acest lucru nu este reciproc. Echilibrarea volumului de muncă și navigarea în complexitățile relațiilor tale profesionale vor fi cruciale pentru a te asigura că nu te pierzi în rutina zilnică. Condus de Saturn, care a fost în Pești în ultimul an, ești îndemnat să îmbrățișezi o atitudine de a trăi și de a lăsa și pe alții să trăiască, și să eliberezi controlul. Este posibil să întâmpini provocări neașteptate pe parcurs, dar amintește-ți de obiectivele tale.

Avi un potențial imens – este doar o chestiune de a avea încredere în proces și de a-ți concentra eforturile acolo unde vor avea cu adevărat un impact. Evită să pierzi energie în eforturile care nu dau rezultate și rămâi angajat în calea ta cu răbdare și perseverență.

Vărsător
Te bucuri de rebeliune și de a merge împotriva normei. (Ești condus de Uranus și înțelegi bine acest sentiment.) Deci, de ce să te limitezi la a gândi mai mic decât stelele de pe cer? Sigur, firea ta rebelă poate zdrobi unele pene, iar această eclipsă ar putea servi ca un memento să fii atent la mesajele pe care le trimiți și pe care le primești. Dar păstrează întotdeauna imaginea de ansamblu la vedere și primește noi idei, convingeri și perspective cu brațele deschise. Renunță la vechile modele de gândire și sisteme de credințe pentru a îmbrățișa acest nou capitol către care te ghidează universul.

Deși este înțelept să fii precaut cu planurile de călătorie, ia în considerare o mică aventură pentru a-ți lărgi orizonturile și a-ți aminti potențialul tău nemărginit. Găsește un echilibru între responsabilitățile tale zilnice și posibilitățile nelimitate care te așteaptă.

Pești
Această eclipsă poate arunca lumină asupra modului în care ai tendința de a oferi prea mult din tine celorlalți. Deși ești în mod natural iubitor și susținător, schimbările astrologice recente au subliniat importanța concentrării asupra îngrijirii de sine. Condus de Neptun, îți este ușor să te pierzi în vise cu ochii deschisi, mai ales cu Neptun în zodia ta. Însă această eclipsă are potențialul de a te zgudui să te trezești. Rănile din trecut și revelațiile despre experiențele comune pot reapărea, oferind o oportunitate de creștere și reînnoire.

Totul este să găsești un echilibru între propriile dorințe și cele ale altora. Sacrificiul și compromisul sunt esențiale pentru menținerea relațiilor sănătoase, dar nu ar trebui să fii întotdeauna cel care lasă părți din tine să dispară. Acordă prioritate bunăstării și nevoilortale, alături de cele ale oamenilor din jurul tău, notează wmagazine.com.

×
Subiecte în articol: eclipse zodii