x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop SuperLuna din 26 aprilie 2021 va afecta aceste 4 zodii

SuperLuna din 26 aprilie 2021 va afecta aceste 4 zodii

de Moira Dună    |    23 Apr 2021   •   14:14
SuperLuna din 26 aprilie 2021 va afecta aceste 4 zodii
Sursa foto: pixabay.com

Întrucât Luna Plină din 26 aprilie 2021 se petrece în zodia Scorpionului, aceasta ne va scoate la suprafață sentimentele. Este, totodată, și prima SuperLună din noul an astrologic, scrie bustle.com.

Perioada zodiei Taurului ne concentrează pe problemele concrete ale vieții, dar energia Scorpionului ne va conecta cu partea noastră vulnerabilă, cu secretele și dorințele noastre profunde. Așa că trebuie să ne așteptăm ca sentimentele și relațiile noastre să devină mai apropiate și mai intense. 

Luna plină de acum activează îndeosebi semnele fixe, motiv pentru care persoanele născute în aceste zodii vor simți efectele mai intens.  În timp ce Luna se află în Scorpion, ea se confruntă atât cu Soarele, cât și cu Uranus în Taur, ceea ce va provoca agitație. Toate cele trei planete se vor certa ușor cu Saturn din Vărsător și ne va obliga să ne asumăm responsabilități și să ne confruntăm cu unele provocări.  Dacă aparțineți unui dintre  semnele fixe, veți avea tendința de a dramatiza.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Întrucât Soarele se află acum în zodia ta, ești mai dispus să acorzi importanță obiectivelor și planurilor pe care ți le-ai stabilit. Dar această Lună plină lovește exact în casa relațiilor, așa  că așteaptă-te să te concentrezi pe cei apropiați. Secretele ar putea ieși la iveală și resentimentele adânc înrădăcinate își vor face drum spre suprafață. Cu toate acestea, poți să te conectezi mai profund cu partenerul de viață. Dacă ai așteptat un moment pentru a-ți deschide inima și a-ți exprima dorința ca relația pe care o ai să ajungă la un alt nivel, acum este timpul pentru a exprima aceste lucruri.

Leu (23 iulie - 22 august)

Lunile pline au întotdeauna potențialul de a releva sentimentele profunde și de a provoca situații emoționale ieșite din comun. Acest lucru se datorează faptului că ating latura ta sensibilă și evidențiază tot felul de probleme care te frământă. Fie că este vorba despre o criză în familie, de situații conflictuale sau dramatice cu cei apropiați, ori de amintirea unei iubiri care iese acum la suprafață, ai nevoie de timp pentru a procesa emoțiile și de a rezolva aceste lucruri. Lasă deoparte cariera în această perioadă și ocupă-te de problemele personale.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Forfota perioadei Taurului te determină să te concentrezi pe relațiile tale și să faci față unor schimbări neașteptate în viața ta amoroasă. Este timpul să găsești un echilibru între ceea ce dai și ce primești. Te arăți celuilalt așa cum ești tu cu adevărat ? Lași ca dorințele tale să-ți arate drumul ori problemele în dragoste și sentimentele de gelozie îți stau în cale ? Este timpul să te liniștești și să te lămurești ce dorești pentru că nu poți să obții viața pe care o visezi dacă nu știi cum vrei să arate.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) 

În timpul zodiei Taurului, tu te concentrezi de obicei asupra vieții tale personale. Acum însă lași deoparte emoțiile și dai importanță carierei. Ești remarcat de toate peersoanele potrivite pentru tine, indiferent dacă îți dau seama sau nu, așa că prezintă-ți munca în mod strălucitor. Este momentul ideal pentru a încheia proiecte profesionale importante deoarece vei fi la înălțime și vei putea să te pui în valoare. Acum este momentul să ceri mai mult. Lumina Lunii pline te va ajuta să-ți vezi mai clar obiectivele.

 

×
Subiecte în articol: superluna