x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Top 3 cele mai pasionale zodii. Ele îți pot oferi o iubire ca-n povești

Top 3 cele mai pasionale zodii. Ele îți pot oferi o iubire ca-n povești

de Moira Dună    |    03 Feb 2021   •   15:25
Top 3 cele mai pasionale zodii. Ele îți pot oferi o iubire ca-n povești
Sursa foto: Imagine de Mircea Iancu de la Pixabay

Toți facem declarații de dragoste, dar nu toți iubim ca-n povești. Doar trei zodii sunt extrem de pasionale, au sentimente profunde și visează ani de zile după persoana iubită, scrie bustle.com. Dacă îți dorești o astfel de relație, trebuie să știi că nu oricine îți poate îndeplini așteptările.

De exemplu, nu căuta la persoanele născute în Capricorn sau Vărsător să se topească de dorul tău și să dărâme munții pentru a te impresiona. Cu toate că cele două semne sunt foarte diferite, acestea nu se vor arunca în foc pentru tine și nici nu vor călători până la capătul lumii să te întâlnească. Deși Vărsătorul poate fi romantic, gesturile sale se opresc la a-și exprima sentimentele și emoțiile. Capricornul apreciază gesturile de iubire  dar este mult prea ocupat cu propria sa carieră pentru a-și consuma energia să te cucerească. 

Așadar, fiecare semn experimentează iubirea și pasiunea în mod diferit, trebuie doar să descoperi care tip de partener ți se potrivește. 

Iată care sunt zodiile cele mai aprinse în dragoste și relații:

Leu (23 iulie - 22 august)

Zodie puternică, de foc, Leul nu se teme să-ți arate cât de mult te vrea. Știe exact ce să-ți spună și ce să facă pentru a-i cădea în plasă. Când regele Leu pornește la vânătoare, nimeni nu-i va sta în cale. Pasiunea lui te va topi, astfel încât îl vei lăsa să facă ce vrea cu tine. Desigur, vrei crede că nu există altcineva care să te dorească mai mult ca el. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Niciun alt semn nu este atât de sexy și intens ca Scorpionul. El vrea totul sau nimic. Îți scormonește prin toate secretele pentru a descoperi cine ești cu adevărat. O relație cu un Scorpion este intensă, cu el nu este loc pentru jumătăți de măsură. Dacă ai norocul să te iubească, atunci trebuie să te pregătești. Deși cu greu își dezvăluie sufletul altor persoane, nu este deloc timid când trebuie să te seducă. Atunci când te vrea, Scorpionul vine după tine, indiferent ce obstacole întâlnește pe drum. Știe să te curteze astfel încât să-i cedezi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

O altă zodie care se aprinde după tine, dar într-un fel diferit de Leu sau Scorpion. În timp ce semnele anterioare te abordează cu tupeu, Peștii sunt blânzi și dulci. Acest semn de apă te va seduce cu poezie, gesturi romantice și muzică bună. Celui mai mare visător al zodiacului îi place să  fie îndrăgostit. Însă trebuie să vadă că ești interesat de el înainte de a-ți arăta cât de pasional este. Și după ce va primi o invitație, focul lui interior va ieși la suprafață.

 

×
Subiecte în articol: dragoste relaţii zodii