x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Topul celor mai păcătoase zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Scorpionii sunt orbiţi de dorinţe, Berbecii au tendinţa să fie prea furioşi

Topul celor mai păcătoase zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Scorpionii sunt orbiţi de dorinţe, Berbecii au tendinţa să fie prea furioşi

de Redacția Jurnalul    |    02 Iun 2024   •   14:00
Topul celor mai păcătoase zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Scorpionii sunt orbiţi de dorinţe, Berbecii au tendinţa să fie prea furioşi

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse, în cadrul unui horoscop inedit, care sunt zodiile cele mai păcătoase.

Dintre păcătoșii zodiacului și păcatele cele mai mari pe care le fac, pe locul trei se situează Berbecul sau acele zodii care au ascendent în Berbec. Pentru că le place mereu să fie în frunte, iar pentru asta pot face lucruri neconvenționale. Nevoia lor constantă de competiție și modul în care se implică cu pasiune îi fac să nu fie prea răbdători, smeriți sau orientați spre fapte bune. Păcatul de bază esențial pentru Berbec este furia. Datorită impulsivității lor, comportamentul acestor nativi din Berbec poate fi imprevizibil și de aceea au și tendința să fie furioși atunci când toate lucrurile nu se desfășoară conform planului lor.

Pe locul doi este zodia Leu și toți cei care au ascendent în Leu. Mândria nu este întotdeauna de ajutor pentru cei cu zodia Leu sau cu ascendent un Leu. Astfel, se duc adesea către vârful topului păcătoșilor. Nevoia lor de a fi în centrul atenției, dar și dorința lor constantă de dramă îi poate aduce într-un iad al măcinărilor interioare. Deci consumul intern este fantastic de mare datorită acestor lucruri. Păcatul de bază este mândria. Ei știu cum să-i impresioneze pe ceilalți. Sunt firi mândre, știu să se asigure că beneficiază de toate atenția celor din jur. De aceea pot fi egoiști și consideră că toată lumea ar trebui să se învârte în jurul lor. Iar atunci când privesc în ochii celuilalt, de fapt, își caută propria reflexie.

Iar pe locul întâi că i-am luat așa crescendo după locul trei, este Scorpionul sau cel cu ascendent în Scorpion. Aşadar, trofeul păcătoșilor e câștigat de Scorpioni. Fiind misterioși niciodată nu știm cu certitudine ce ascund în adâncurile lor. Cu traumele lor bine păstrate în subsol, întunecați, secretoși și cu o nevoie continuă de a manipula. Scorpionii sau cei cu ascendent în Scorpion se află în fruntea topului demonic. Cu toate acestea trebuie recunoscut că latura lor malefică este undeva și atrăgătoare. Păcatul lor cel mai mare se numește dorință.

Dorinţa pentru că sunt atrăgători și emană o energie sexuală puternică, în ei arde focul dorinței și al pasiunii. Uneori, din cauza acestei dorințe care le întunecă mințile se pot întâmpla multe lucruri neplăcute, uneori chiar să rateze ocazia unei iubiri adevărate și deseori stau și se întreabă de ce au fost părăsiți.

Alte zodii situate la păcătoși ar mai fi Peștii cu ascendent Pești sau Fecioarele cu ascendent în Fecioare, dar într-un top inferior față de cel pe care l-am expus.

Sursa: Antena3/CNN

 

×
Subiecte în articol: zodii pacatoase Mihai Voropchievici