x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei zodii care vor avea sărbători de coșmar

Trei zodii care vor avea sărbători de coșmar

de Redacția Jurnalul    |    16 Dec 2023   •   20:00
Trei zodii care vor avea sărbători de coșmar
Sursa foto: pixelparticle/Getty Images/iStockphoto

Trei zodii din horoscop primesc vești foarte proaste pentru sărbătorile de iarnă. Acestea vor avea parte de momente de coșmar în acest an și vor păși în 2024 cu stângul. De altfel, persoanele din cele trei zodii vor fi nerăbdătoare ca totul să se termine cât mai repede.

Cele trei zodii își vor anula toate planurile și vor continua să se gândească doar la viitor, făcând abstracție de prezent.

Vestea bună pentru nativii acestor zodii este însă aceea că vor reuși să le depășească cu bine. Chiar dacă la prima vedere îi vor afecta emoțional, ceea ce urmează în anul 2024 îi va face să uite de tot ceea ce s-a întâmplat, până acum, în viața lor.

Prima zodie din horoscop care va avea un Crăciun îngrozitor este zodia Capricorn. Nativii se vor certa cu persoana iubită și vor decide să anuleze planurile pe care și le-au făcut până acum. Ei vor alege să își petreacă timpul acasă, în liniște, departe de certuri și de orice i-ar putea supăra și mai rău de atât.

A doua zodie care va avea probleme de Crăciun este zodia Rac. Nativii au fost încrezători în ceea ce urmează, dar discuțiile și certurile pe care le vor avea îi vor afecta emoțional. Din acest motiv, vor decide să renunțe la tot și să se pregătească pentru noul an care urmează și pentru planurile pe care și le-au făcut.

A treia zodie care își schimbă brusc planurile de Crăciun este zodia Vărsător. Nativii se vor certa cu familia înainte de sărbători și vor decide să renunțe la tot ceea ce și-au propus. Acest lucru îi va supăra pe moment, însă dorința de a se focusa pe sine îi vor face să uite de ceea ce s-a întâmplat.

 

×
Subiecte în articol: zodii sarbatori cosmar