x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Uranus retrograd determină fiecare zodie să-și facă propriile reguli

Uranus retrograd determină fiecare zodie să-și facă propriile reguli

de Moira Dună    |    10 Aug 2021   •   15:17
Uranus retrograd determină fiecare zodie să-și facă propriile reguli
Sursa foto: Hepta

Retrogradarea planetei Uranus începe pe 19 august și durează până la 18 ianuarie 2022. Acesta se întoarce în semnul de pământ al Taurului însă mersul său înapoi este mai degrabă subtil și ne va ajuta să înțelegem schimbările vieții și să abordăm idei mai inovatore, scrie bustle.com.

Uranus este considerat un copil sălbatic, planeta trezirilor, a schimbărilor bruște, a noului. Acesta retrogradează în fiecare an, iar din anul 2018 se tot plimbă în sus și în jos prin Taur și Berbec.

Dacă ați experimentat schimbări sau realizări neașteptate în muncă sau dragoste în ultimul an, această retrogradare vă cere acum să le acceptați, în loc să vă împotriviți. Uranus răzvrătit și orientat spre viitor vrea să se asigure că ne facem propriile reguli și nu doar că îi urmăm orbește pe alții. Putem lucra cu energia sa retrogradă păstrând o minte deschisă și renunțând la credințele limitative.

Vom fi astfel obligați să fim mai profesivi și să punem la îndoială status-quo-ul și vom ave ultima șansă de a ne desprinde definitiv  de tradițiile învechite și să începem să ne construim un viitor mai puțin convențional.

Din fericire, retrogradarea de acum a lui Uranus nu are probabil un efect puternic asupra vieții noastre de zi cu zi, dar este totuși un moment important pentru a revizui, procesa și a începe să ne adaptăm la unele dintre curbele sălbatice în care viața ni le-a aruncat în ultimul timp. 

Berbec

Relația ta cu banii și bunurile materiale se schimbă. Este posibil să fi experimentat recent unele schimbări neașteptate ale situației tale financiare sau accesul la resurse. Pregătește-te pentru succes nepunând toate ouăle într-un singur coș și rămânând deschis la schimbări bruște.

Taur

Ca semn pragmatic de pământ, apreciezi stabilitatea și predictibilitatea unei rutine solide. Dar Uranus în semnul tău te va forța să mai renunți la control. Încearcă să accepți autenticitatea, chiar dacă asta înseamnă încălcarea unor reguli și ieșirea în afara zonei de confort.

Gemeni

Această retrogradare îți luminează latura spirituală, așa că fă-ți timp să stai liniștit și să dai atenție intuiției. Caută semnificația viselor și rămâi deschis la viziunile pe care le ai deoarece te pot duce spre realizări neașteptate, care vin prin tărâmul subtil al subconștientului tău. 

Rac

Relația cu prietenii și rolul tău într-un grup s-au schimbat în ultima vreme. Această retrogradare marchează un moment important pentru a reflecta la situație. S-ar putea să te conectezi cu alți oameni care îți deschid oportunități interesante. Acceptă schimbările din energia colectivă.

Leu

Cu Uranus care îți tranzitează sectorul carerei ai avut de-a face cu mai multe evoluții neașteptate și modificări bruște în profesie. Va trebui să reflectezi asupra circumstanțelor și alegerilor care te-au condus unde te afli acum ș să folosești asta în avantajul tău. Este timpul să fii inovator cu privire la viitorul tău.

Fecioară

Se știe că ești pragmatică dar acum trebuie să încerci lucruri noi, chiar asta te scoate de pe calea bătătorită. Îți vei dezvolta sistemul de convingeri iar pentru asta este nevoie să fii spontan. O călătorie de ultim moment sau o oportunitate bruscă ar putea fi exact ceea ce ai nevoie.

Balanță

Este o perioadă interesantă pentru resursele tale și vei avea parte de niște încurcături personale. S-ar putea abate asupra ta nște furtuni bruște. Vei reuși până la urmă se începi investiții noi dar asigură-te că ai stabilit limite ferme cu privire la cheltuirea banilor. 

Scorpion

Relațiile tale personale ies în evidență acum și este timpul să explorezi o dinamică neconvențională. Această retrogradare îți oferă șansa de a face bilanțul și de a stabili noi reguli pentru a vă respecta unul altuia, libertatea. Nimeni nu poate dicta cum să trăiți, în afară de tine și de partenerul tău.

Săgetător 

Ca semn de foc nu-ți place să ai un program fix dar când Uranus tranzitează sectorul rutinei, probabil că ți-ai stabilit anumite obiceiuri zilnice. Este acum momentul să schimbi calendarul și să aduci lucruri noi în viața ta.

Capricorn

Te afli în mijlocul unei perioade extrem de încărcate din punct de vedere creativ, așa că ai grijă la momentele de inspirație. Vei putea acum să-ți revizuiești ideile mai vechi și să găsești modalități de a le aplica în viiitor. Această energie deschisă se poate revărsa și în viața ta amoroasă, așa că fii atent la oamenii noi care intră în viața ta și găsește romantismul în locuri neobișnuite.

Vărsător

Casele noastre ar trebui să fie sanctuarul nostru, însă acum îți va fi greu să găsești un sentiment solid de stabilitate în viața ta. Uranus este planeta ta dominantă, care acum te va determina să repari lucrurile pe care le-ai stricat în trecut, în relațiile tale apropiate, sau chiar să faci schimbări bruște ale situației tale de viață. Încearcă să-ți liniștești mintea pentru a rămâne concentrat pe ce ai de făcut.

Pești 

Vrei să găsești metode noi de autoxeprimare și de a explora activități mentale. Actuala retrogradare te va ajuta să nu te mai implici în discuții fără sens. Vei descoperi astfel că ești mai puțin interesat să socializezi întâmplător sau să te pierzi în vorbe, și vrei să-ți pui în practică dorințele. Așa că mergi în riitmul tău.

 

×
Subiecte în articol: uranus