x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Vârsta la care îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de zodie

Vârsta la care îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de zodie

de Moira Dună    |    28 Mar 2024   •   21:30
Vârsta la care îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de zodie
Sursa foto: Hepta

Putem întâlni multe feluri de suflete pereche de-a lungul vieții noastre. Unele ne ating inimile pentru scurt timp, iar altele se transformă într-o iubire de lungă durată.

Iată vârsta la care este probabil să-ți întâlnești sufletul pereche romantic cel mai compatibil cu tine:

Balanța
Este cel mai probabil să întâlnești un suflet pereche înainte de 30 de ani, după ce te-ai distrat puțin și știi cu ce tip de persoană îți place să te întâlnești și cu ce tip de persoană ți-ar plăcea să rămâi. Bucură-te de flirt și și nu te grăbi. Asigură-te că această persoană este potrivită pentru tine, observă-i comportamentul pe termen lung în diferite situații înainte de a vă grăbi în orice angajament. Meriți un suflet pereche care să fie aliniat cu obiectivele și visele tale, nu o relație toxică care te epuizează.

Berbec
Este posibil să întâlnești un suflet pereche după 30 de ani – după ce ai explorat deja și ai crescut în interiorul tău, ai trăit mai mult din viața ta. Această maturitate îți va oferi discernământul de a afla rapid cine este potrivit pentru tine. Cu toate acestea, vei rămâne mereu sălbatic și liber, iar un partener compatibil va iubi și aprecia această latură a ta.

Săgetător
Ești semnul cel mai probabil să ai mai multe suflete pereche din care să aleagă atunci când vine vorba de stabilitate și, de obicei, vei întâlni câțiva candidați buni dacă vrei un parteneriat de lungă durată între 20 și 30 de ani. Nu te grăbești să-ți iei angajamente, așa că fă-ți timp și fii selectiv și conștient de orice semnale roșii sau incompatibilități. Trăiește-ți viața și înflorește în scopul sufletului tău, iar acest lucru îți va permite să te stabilești doar dacă partenerul tău adaugă valoare vieții tale și dorește să se aventureze cu tine. Meriți partenerul perfect pentru tine - cineva care adoră schimbările tale, sărbătorește talentele și intelectul tău și te admiră cu adevărat.

Rac
Ai un suflet pereche pentru fiecare etapă a vieții tale. Fie că este iubita ta de liceu în adolescență sau logodnicul tău la începutul celor 30 de ani, fiecare relație de suflet pereche te-a făcut mai pregătit pentru o dragoste de lungă durată. Cu toate acestea, este probabil să întâlnești cel mai împlinit suflet pereche atunci când vei dobândi mai multă independență financiară și emoțională, astfel încât să nu mai fii atât de dependent de relațiile tale romantice pentru a te împlini.

Scorpion
Ești un semn care suferă o transformare rapidă și renaștere cel puțin o dată pe lună. Drept urmare, te maturizezi foarte repede și ai tendința de a fi un suflet bătrân, care a învățat lecții de viață mult mai repede decât alți oameni. Probabil că îți vei întâlni sufletul pereche între 25 și 30, de ani și vei ști că vă puteți încuraja reciproc creșterea personală în moduri sănătoase și sărbătoriți câștigurile celuilalt.

Pești
Probabil că îți vei întâlni sufletul pereche în jurul vârstei de 35 de ani, pe măsură ce devii mai consacrat în carieră și în stima de sine. Pe măsură ce îți valorifici sensibilitatea și empatia cu mai mult discernământ și limite, vei deveni mai atras de parteneriate sănătoase care te vor satisface cu adevărat.

Vărsător
S-ar putea să-ți iei angajamente față de mulți oameni de-a lungul vieții, dar vei fi în ceea ce pare o căutare eternă a unui adevărat suflet pereche, unul care să te împlinească intelectual, spiritual și fizic. S-ar putea să întâlnești câeva suflete pereche romantice la vârsta de 30 de ani, dar îl vei întâlni pe cel mai important mai târziu în viață, când ai stabilit un echilibru sănătos între limite și vulnerabilitate.

Taur
Ca semn al căminuluii, s-ar putea să fii tentat să te stabilești cu primul suflet pereche romantic pe care îl întâlnești, în jurul vârstei de 20 de ani, dar acest lucru te poate lăsa vulnerabil la dureri de inimă dacă nu este partenerul potrivit pentru tine. Încetinește-te și trăiește mai mult din viața ta, astfel încât să poți afla ce fel de partener te va împlini cu adevărat în viață – cineva care îți va fi la fel de devotat ca și tine.

Capricorn
S-ar putea să simți că niciodată nu este momentul potrivit să cunoști un suflet pereche iar viața ta s-ar putea concentra pe muncă. În primele etape ale vieții tale, este o mișcare bună să te concentrezi asupra carierei tale și să-ți găsești împlinirea în interior. Dar dacă descoperi că tânjești după un partener mai târziu în viața ta, aproape de 40 de ani este un moment grozav pentru a-ți construi viața cu un suflet pereche compatibil.

Gemeni
Probabil că îți vei întâlni sufletul pereche mult mai devreme în viață decât majoritatea, pe la 20 de ani, dar s-ar putea să nu fii pregătit să te unești sau să te stabilești cu el până nu vei face mai multă introspecție și creștere individuală. Concentrează-te pe abundență în alte aspecte ale vieții tale, cum ar fi finanțele, scopul sufletului și cariera, iar abundența în dragoste se va prezenta în numeroase oportunități de-a lungul vieții tale.

Fecioara
Perfecționismul tău te poate face destul de rigid în ceea ce privește standarduele despre sufletul tău pereche, care ar putea provoca o oarecare întârziere în călătoria ta către sufletul pereche romantic potrivit. Întârzierea poate fi un lucru bun, deoarece te va împiedica să te mulțumești cu cel greșit. Veți întâlni persoana potrivită aproape de 30 de ani dar rămâne la latitudinea dvs. să decizi dacă se potrivește stilului de viață și viitorului care sunt aliniate nevoilor tale.

Leu
Călătoria sufletului tău pereche va fi una minunată,  cu o mulțime de opțiuni – dar s-ar putea să te trezești că te retragi din angajament între 20 și 30 de ani, și să te stabilești cu un partener romantic compatibil doar în etapele ulterioare ale vieții, notează collective.world.

×
Subiecte în articol: zodii suflet pereche