x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 14 februarie 2022. Ziua Îndrăgostiților 2022 pentru toate zodiile

Horoscop 14 februarie 2022. Ziua Îndrăgostiților 2022 pentru toate zodiile

de Moira Dună    |    03 Feb 2022   •   11:35
Horoscop 14 februarie 2022. Ziua Îndrăgostiților 2022 pentru toate zodiile
Sursa foto: unsplash.com

Horoscop. Poate că lumea nu este exact unde credeam că va fi, dar asta nu înseamnă că Ziua Îndrăgostiților nu va fi plăcută. Ziua din acest an va fi mult mai frumoasă decât cea de anul trecut.

În 2021 au fost multe planete în Vărsător, o zodie independentă, rece, detașată emoțional, așa că ai ales să-ți petreci ziua ocupându-te de îngrijirea propriei persoane sau să sărbătorești cu prietenii decât cu un iubit, scrie bustle.com. 

Acum însă lucrurile stau diferit. Va fi un Sf. Valentin mai pământean, cu iubire și senzualitate. Pe cer Marte o sărută pe Venus într-o frumoasă conjuncție, ceea ce înseamnă energia primordială. În plus, Luna se află în Leu și este ferită de Saturn, planeta restricțiilor. Pe scurt, anul acesta va fi o Zi a Îndrăgostiților plină de romantism. 

Berbec

Ai multă energie, așa că vrei să ieși în oraș. Luna în Leu face trigon cu Soarele tău, așa că te simți însuflețit și gata de plecare. Dacă ești singur, toți ochii vor fi ațintiți asupra ta. Mergi, așadar, în locurile unde poți fi văzut. Vei emana multă atractivitate. 

Taur

Anul acesta, Ziua Îndrăgostiților va fi despre tine și partenerul tău, într-un loc unde te simți cel mai confortabil. Vei dori o noapte de sex acasă. . „Venus, se află în casa a IX-a, a călătoriilor lungi și în țări străine. 

Gemeni

Scoate-ți piesa ta preferată de lenjerie. Veți avea nevoie de ea în această Zi a Îndrăgostiților, deoarece vei avea un grup de planete care vă activează Casa Sexului.Sări peste cină și mergi direct spre pat. Atracția este la cote maxime. 

Rac

Vei avea o zi romantică. Va fi și ultima zi în care Mercur se află în zona ta de relație, așa că ar trebui să profiti comunicându-i partenerului tău dorințele interioare. Va fi foarte atent și receptiv, așa că profită.

Leu

Leul norocos va avea Luna în zodia sa toată ziua și noaptea. Acest lucru te pune în lumina reflectoarelor și este exact ceea ce dorești. Fii pregătit să te bucuri de atenție. 

Fecioară

Dintre toate semnele zodiacale, Fecioara este cel mai probabil să aibă o zi plină de dragoste. Jupiter, planeta cadourilor și a generozității, se află în casa ta de relații. Ai o tonă de energie care activează sectorul tău de dragoste. Nu fi surprins dacă primești câteva oferte în preajma Zilei Îndrăgostiților. Toată lumea va dori să fie în preajma ta.

Balanță

Pentru un adevărat romantic precum Balanța, Ziua Îndrăgostiților este o sărbătoare pe care o aștepți cu nerăbdare în fiecare an. Din fericire, 14 februarie va fi uimitor pentru tine. Venus este în conjuncție cu Marte, așa că citește: dragoste pasional. 

Scorpion

Scorpionul sexy și seducător va face ceva corect în această Ziua Îndrăgostiților, deoarece mai multe persoane vor încerca să-ți trimită mesaje. Venus și Marte se vor întâlni în zona ta de comunicare, așa că este un moment minunat să fii proactiv în ceea ce îți dorești. Dacă există cineva care îți place, spune-i. Sau trimite-i un cadou. 

Săgetător

Luna în Leu va evidenția casa aventurii și locurile străine. Va face un trigon armonios cu Soarele tău. Aceasta este o zi în care te simți complet aliniat la sinele tău superior. Întâlnești oameni din diferite țări.

Capricorn

Pentru prima dată după mult timp, te vei trezi că aștepți cu nerăbdare Ziua Îndrăgostiților. Ești extrem de proactiv în privința întâlnirilor. Mai mult decât atât: Marte te ajută să-ți asumi riscuri. Va fi o Ziua Îndrăgostiților de foc pentru tine.

Vărsător

Luna în Leu va activa sectorul de parteneriat, ceea ce înseamnă doar lucruri bune pentru viața ta amoroasă de Ziua Îndrăgostiților. Nu este un secret că ai tendința de a fi puțin distant atunci când vine vorba de problemele inimii. Dar, cu focul Leuui și Luna emoțională în zona ta de relație, așteaptă-te la niște vibrații mai tradiționale, mai degrabă decât la înclinațiile tale mai neconvenționale.

Pești

Acesta este un 14 februarie de care o să-ți amintești. Jupiter în zodia ta se aliniază cu Soarele. Bucură-te pentru că nu va mai exista o altă Zi a Îndrăgostiților în următorii 12 ani. Jupiter vrea să te extinzi dincolo de limitele înguste ale iubirii, așa că inima ta va fi foarte deschisă la posibilități.

×
Subiecte în articol: ziua indragostitilor