x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodia Pești 19 februarie - 20 martie: Influența asupra celorlalte semne

Zodia Pești 19 februarie - 20 martie: Influența asupra celorlalte semne

de Moira Dună    |    19 Feb 2021   •   12:21
Zodia Pești 19 februarie - 20 martie: Influența asupra celorlalte semne

Soarele intră în zodia Pești pe 19 februarie și rămâne în acest semn până la 20 martie. Semn de apă, mobil, condus de planetele Neptun și Jupiter, persoanele născute în această perioadă sunt intuitive, emoționale, adaptabile și creative, scrie yourtango.com. 

Semnul este reprezentat de doi pești legați unul de celălat și care se învârtesc unul în jurul celuilalt pentru totdeauna. Conform mitologiei grecești, acest simbol reprezintă povestea Afroditei și a lui Eros, zeul iubirii. Cei doi trebuie să scape de un monstru marin, Typon, aș că se deghizează în pești. Legenda relevă grija și protecția pe care Peștii le simt față de persoanele dragi. Prin urmare, energia creativă și intuitivă a acestora ne va înconjura în această perioadă. Fiecare persoană va fi afectată diferit, în funcție de personalitatea și modul în care se raportează fiecare la lume și viață. 

Iată, așadar cum vă va afecta energia Soarelui în Pești, în funcție de zodie:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Semn de foc, Berbecul își exprimă liber emoțiile, ceea ce poate crea o atmosferă intensă pentru cei din jur. Așa că, în această perioadă, încearcă să ai o atitudine sănătoasă. Perioada Peștilor îți oferă mediul potrivit pentru discuții oneste și calme, activități fizice și preocupări creative.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ai tendința să preferi tangibilul în locul abstractului. Deși Peștii crează mediul potrivit pentru idealism, acest lucru îl poți înțelege în felul tău. Astfel, îți poți transpune gândurile și emoțiile în lucruri concrete.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Abilitățile tale de comunicare, amestecate cu energiile intuitive ale Peștilor, te vor duce la noi niveluri de înțelegere în relațiile tale, indiferent că este vorba despre familie, prieteni ori un partener romantic. Folosește acest timp pentru reflecție interioară și exprimă-ți nevoile și dorințele către cei din jur.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Semn de apă, Racul se simte confortbail în această perioadă. Totuși, ai tendința de a-ți arăta partea ta dură. Încearcă, în această lună, să dărâmi puțin zidurile care te înconjoară. Vulnerabilitatea poate fi înfricoșătoare dar atunci când este întâmpinată de empatie, îți va crea conexiunea cu ceilalți.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești destul de extrovertit, ceea ce nu este nici mai rău, nici mai bine decât să fii introvertit. Poți să folosești, așadar, această energie a Peștilor pentru a-ți explora lumea interioară. Cu această strălucire și energie mereu în mișcare, este ușor să uiți că ai nevoie și de liniște. Acum este timpul să faci asta.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Zodia Pești este semnul tău complementar. Sunteți față în față unul cu celălalt. Așa că acum este un moment bun de a acorda mai multă atenție emoțiilor și imaginației, întrucât de obicei ești foarte prins în îndatoririle tale. Amintește-ți că, deși felul tău analitic de a fi te ajută să mergi mai departe, este bine să mai renunți din când în când la control și lași lucrurile să meargă de la sine.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Vrei să simți că scopul tău este să aduci echilibru în viața celor din jur. Îți place să interacționezi cu ceilalți, dar energia care vine de la Pești îți amintește să-ți folosești punctele forte pentru a te ajuta și pe tine. Crearea echilibrului în interiorul tău, te va face mai fericit și mai pregătit să le fi de folos altora. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul, la fel ca Peștii, este foarte intuitiv. Ai încredere în instinctele tale și nu uita să-ți împărtășești ideile celor din jur. Asta te poate ajuta să mergi în direcțiile dorite, fiind ghidat de un al treilea ochi. În plus, le oferi sfaturile tale înțelepte și persoanelor dragi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei simți din plin influența spirituală în această perioadă. Peștii sunt dominați de Neptun, planeta misterelor, a spiritualității și creativității, care se potrivește perfect cu latura ta filosofică. Rezervă-ți timp pentru a medita. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești introvertit, îți ascunzi mereu emoțiile și ai încredere în foarte puțini oameni. În această lună încearcă să fii mai deschis, fie cu cineva față de care ai fost distant până acum, fie cu o persoană în care ai deja încredere.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Deși ești sociabil, preferi să-ți păstrezi independența. Peștii te provoacă acum să faci unele dintre multele tale conexiuni profunde, să manifești o oarecare onestitate emoținală și să-i ajuți pe cei din jur dincolo de gândirea ta rațională.

Pești (19 februarie - 20 martie)

La mulți ani ! Este luna ta și ai multă energie. Deși propria ta lume interioară este magnifică, încearcă să o împărtășești și cu alții. La urma urmei, și alte persoane simt efectele Soarelui în semnul tău și probabil ai niște informații foarte bune pentru ei. Și, cel mai important, sărbătorește. Fă lucruri pe care le iubești, cum ar fi să dai frâu liber creativității tale ori să petreci timp cu cei apropiați.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii pesti