x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop O zodie va fi cerută în căsătorie în ianuarie 2024. Despre cine este vorba?

O zodie va fi cerută în căsătorie în ianuarie 2024. Despre cine este vorba?

de Redacția Jurnalul    |    19 Dec 2023   •   00:40
O zodie va fi cerută în căsătorie în ianuarie 2024. Despre cine este vorba?
Sursa foto: Piqsels

Luna ianuarie 2024 aduce vești extraordinare pentru o zodie care va fi cerută în căsătorie. Prima lună din noul an va fi excelentă pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal. Iată despre ce native din zodiac este vorba, dar și ce le-au rezervat astrele pentru anul următor!

Potrivit Spynews.ro, o zodie din cele 12 ale horoscopului va fi cerută în căsătorie în luna ianuarie a anului 2024. Marea dorință a acestor nativi din zodiac se va îndeplini în curând. Iată cum va fi anul următor pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal!

Zodia care va fi cerută în căsătorie în luna ianuarie 2024

Balanță

Zodia care va fi cerută în căsătorie în luna ianuarie este Balanța. Prima lună din anul 2024 va fi excelentă pentru aceste zodii din horoscop, care se vor bucura din plin de toate momentele frumoase și unice din viața lor.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal așteaptă de foarte mult timp să fie cerute în căsătorie și iată că marea dorință a lor se va îndeplini în anul următor. Ele vor fi împlinite din toate punctele de vedere.

După cererea în căsătorie, acești nativi din zodiac vor avea mari planuri de viitor. Nativii zodiei Balanță se vor gândi serios la căsătorie și vor face primele pregătiri. Mai mult decât atât, ei vor vrea și un copil.

Toate dorințele pe care Balanțele le au se vor îndeplini în anul 2024. Ele vor fi împlinite din toate punctele de vedere și vor avea mult noroc pe plan sentimental.

 

×
Subiecte în articol: balanta casatorie ianuarie 2024