x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodia protejată de Dumnezeu în ianuarie 2024. Acești nativi vor fi binecuvântați în noul an cu o mare dragoste

Zodia protejată de Dumnezeu în ianuarie 2024. Acești nativi vor fi binecuvântați în noul an cu o mare dragoste

de Redacția Jurnalul    |    05 Dec 2023   •   09:45
Zodia protejată de Dumnezeu în ianuarie 2024. Acești nativi vor fi binecuvântați în noul an cu o mare dragoste
Sursa foto: Genessa Panainte Unsplash.com

Luna ianuarie dă startul noului an, 2024, care vine cu bune și cu rele pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Un lucru este cert însă, nativii născuți intr-un semn zodiacal vor fi protejați de Divinitate la început de an. Cine sunt oare favoriții astrelor?

Potrivit spynews.ro, o zodie din cele 12 ale horoscopului va fi protejată de Dumnezeu în luna ianuarie a anului 2024. Acest nativ din zodiac va fi binecuvântat și va avea toate motivele să radieze de fericire luna următoare. Despre cine este vorba și ce le-au rezervat astrele acestor nativi.

Zodia protejată de Dumnezeu în ianuarie 2024

Leu

Nativul protejat de Dumnezeu în luna ianuarie a anului 2024 este Leul. Acest nativ din zodiac adoră să fie în centrul atenției, iar el va reuși să facă acest lucru în perioada următoare și va fi foarte fericit.

Dacă nu a trecut prin cele mai bune momente de-a lungul timpului, iată că, începând cu prima lună a anului viitor, această zodie din horoscop va fi binecuvântată și va avea parte de foarte multe reușite.

Există mari șanse ca persoana născută sub semnul zodiei Leu să-și găsească sufletul pereche, asta dacă este singură, dar dacă se află într-o relație, atunci ea va trece la pasul următorul, astfel că se va căsători sau va face un copil.

După ce se va apropia de credință, zodia Leu va avea parte de o viață extrem de frumoasă. Această zodie din horoscop va avea mult noroc pe plan financiar, dar și pe plan profesional și sentimental.

×
Subiecte în articol: leu zodie protejată dumnezeu ianuarie 2024