x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech 3 jocuri foarte aşteptate ce urmează să apară în 2017

3 jocuri foarte aşteptate ce urmează să apară în 2017

26 Apr 2017   •   16:22
3 jocuri foarte aşteptate ce urmează să apară în 2017

Star Citizen a reuşit să strângă peste 100 de milioane de dolari din Kickstarter şi alte platforme de donaţii, ceea ce demonstrează cât de aşteptat este acest joc. Jocul oferă o multitudine de experienţe şi îl puteţi juca singur sau în echipă. Puteţi explora o lume imensă, un univers de genul Star Wars.

Fanii genului Sci-Fi vor iubi acest joc. Din păcate, lansarea jocului a tot fost amânată de-a lungul anilor, dar să sperăm ca 2017 este anul în care Star Citizen apare. Singura platformă pe care va fi disponibil este PC-ul.

Prey a fost anunţat acum cinci ani, aşa că fanii au tot aşteptat. Totuşi, acest joc nu este cel anunţat acum mulţi ani. A fost reimaginat de un nou studio şi va oferi experienţa unui viitor apropiat cu foarte multe elemente Sci-Fi. Este programat să apară pe 5 mai pe PS4, XBOX şi PC.

Rime, iniţial un joc exclusiv pentru XBOX, apoi exclusiv pentru PS4, urmează să apară pe toate platformele. Este un joc de aventură unde controlezi un băiat pe o insulă pustie. Pentru a avansa vei fi nevoit să rezolvi tot felul de puzzle-uri care activează nenumărate structuri magice. Rime urmează să apară pe 26 mai.

×
Subiecte în articol: star citizen prey rime