x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Cum dispari fără urmă de pe internet în câteva zeci de secunde

Cum dispari fără urmă de pe internet în câteva zeci de secunde

26 Oct 2015   •   11:59
Cum dispari fără urmă de pe internet în câteva zeci de secunde

Intr-un univers in care cei mai multi dintre noi au o identitate online formata din mai multe conturi pentru diverse servicii, iti vine uneori sa te intrebi daca nu cumva toate informatiile despre tine si viata ta ajung online si nu le mai poti ,,da jos”. Am studiat un pic problema si se pare ca nu este atat de complicat pe cat am crede, scrie playtech.ro.

Popularitatea unor retele de socializare precum Facebook si a unor servicii de email precum Yahoo sau Google ar putea fi perceputa ca un lucru pozitiv, iar de cele mai multe ori si este. Ideea de apartenenta la o comunitate, faptul ca iti gasesti toti prietenii intr-un singur loc si ca ii poti contacta fara nici un cost suplimentar iti ofera un confort deosebit. Din pacate, simultan cu trecerea timpului realizezi ca iti petreci mai mult timp in mediul virtual decat in lumea reala si ajungi sa cauti o solutie radicala pentru a remedia problema.

Cu totii stim ca pentru a te lasa de fumat cea mai buna solutie nu este sa micsorezi numarul de tigari sau sa nu-ti mai cumperi. Pur si simplu trebuie intr-o dimineata sa nu mai fumezi. Indiferent care sunt motivele, acelasi principiu se aplica si in mediul online. Din acest motiv am cautat cea mai rapida solutie pentru a-ti sterge 10 din cele mai populare conturi.

Mai multe, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: internet facebook yahoo google