x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Google va amâna lansarea Android 11 Beta din cauza protestelor din Statele Unite

Google va amâna lansarea Android 11 Beta din cauza protestelor din Statele Unite

31 Mai 2020   •   23:00
Google va amâna lansarea Android 11 Beta din cauza protestelor din Statele Unite

Lansarea Android 11 Beta, programată pentru 3 iunie, a fost amânată. „Acum nu e momentul să sărbătorim”, au spus dezvoltatorii Android într-un mesaj pe Twitter, făcând referire la protestele din Statele Unite.

Lansarea Android 11 Beta, programată pentru 3 iunie, a fost amânată, potrivit theverge.com.

Într-un mesaj pe Twitter, dezvoltatorii Android au spus: „Abia aşteptăm să vă spunem mai multe despre Android 11, dar acum nu e momentul să sărbătorim. Vom reveni cu detalii în curând”, dar nu au precizat o dată anume.

Deși Google nu a precizat explicit, anunţul vine în momentul în care multe oraşe americane sunt copleşite de proteste, jafuri şi incendii.

Revoltele provocate de moartea lui George Floyd, în Minnesota, s-au extins mult dincolo de graniţele oraşului. Zona golfului San Francisco, unde locuiesc cei mai mulţi dintre angajaţii Google, a fost răvăşită de conflicte, atât în San Jose, cât şi în Oakland, chiar în seara în care Google anunţase evenimentul.

Protestele cu privire la folosirea excesivă a forţei de către poliţişti s-au întins în toată America, în Minneapolis, Denver, Los Angeles, Louisville şi Columbus, după moartea lui George Floyd, un cetăţean de culoare, neînarmat, arestat pentru suspiciunea de fals şi pus la pământ de poliţiştii din Minneapolis.

Mediafax

×
Subiecte în articol: google Android 11 Beta