x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă 21 decembrie 2012, sfârşitul lumii sau invazia extratereştrilor? Vezi noua ipoteză lansată de experţi (VIDEO)

21 decembrie 2012, sfârşitul lumii sau invazia extratereştrilor? Vezi noua ipoteză lansată de experţi (VIDEO)

04 Apr 2012   •   06:36
21 decembrie 2012, sfârşitul lumii sau invazia extratereştrilor? Vezi noua ipoteză lansată de experţi (VIDEO)

Oracolele au prezis o apocalipsa care va avea loc in timpurile noastre, centrata in jurul datei de 21 decembrie 2012. In ziua cu pricina, in timpul solstitiului de iarna, va avea loc o conjunctura planetara neobisnuita. Pamantul se va alinia cu Soarele, care se va afla in mijlocul ecuatorului galaxiei Caii Lactee, alcatuind ceea ce vechii maya numeau "Copacul sfant".

Unii cercetatori au afirmat ca mayasii au anuntat ca Pamantul ar putea fi inghitit de o gaura neagra ori ca o explozie solara sau un asteroid ar putea aduce sfarsitul planetei noastre.

Alti experti au spus ca, de fapt, 21 decembrie 2012 reprezinta o mare sarbatoare de incheiere a unui intreg ciclu.

Recent, insa, pe Internet a aparut un un documentar care vine cu o alta teorie, la fel de spectaculoasa. 2012 ar putea fi anul in care se intorc pe Terra civilizatiile extraterestre care au construit templele mayase din Mexic, de la Puma Punku sau din Tikal.

Expertii citati in documentarul realizat de Prometheus Entertainment pentru H2 Network afirma ca anul acesta ar putea aduce, astfel, un nou incept pentru planeta, pentru civilizatia umana.



Complexul de la Puma Punku, care dateaza de acum 14.000 de ani, cuprinde mai multe structuri din blocuri masive de piatra taiate cu o precizie incredibila in diverse forme geometrice. Expertii au analizat in laborator structurile respective si au ajuns la concluzia ca acestea au fost modelate cu o tehnologie necunoscuta, mult mai performanta decat cea clasica sau cu laser.

Potrivit oamenilor de stiinta, si modul in care au fost amplasate uriasele blocuri de piatra ridica semne de intrebare, in conditiile in care nu s-a descoperit nicio urma privind tractarea si montajul acestora.

×