x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Godzilla, nu tocmai un mit. Specie de soparla "zimtata", descoperita in regiunea Anzilor tropicali. Cercetatori: "Habar n-aveam ca poate exista asa ceva"

Godzilla, nu tocmai un mit. Specie de soparla "zimtata", descoperita in regiunea Anzilor tropicali. Cercetatori: "Habar n-aveam ca poate exista asa ceva"

15 Apr 2015   •   15:19
Godzilla, nu tocmai un mit. Specie de soparla "zimtata", descoperita in regiunea Anzilor tropicali. Cercetatori: "Habar n-aveam ca poate exista asa ceva"
Trei noi specii de soparle cu creste zimțate, ca niste tepi uriasi, descoperite recent, i-au facut pe cercetatori sa reevalueze posibilitatea ca celebrul film Godzilla sa nu fi fost numai un film, iar fictiunea chiar sa fi avut un corespondent in realitate. Cercetatorii spun ca soparlele au fost descoperite în Ecuador și Peru si seamana leit cu Godzilla, monstrul din filmul cu acelasi nume, subliniind posibilitatea ca un stramos al acestora sa fi avut o marime considerabila.
 
Micile Godzille au fost găsite în pădurile tropicale din regiunea Anzilor tropicali, iar echipa de oameni de stiinta a publicat descoperirea in ultimul numar al revistei zoologice ZooKeys. "Este incredibila cantitatea de specii de reptile pe care încă nu le-am descoperit, chiar dacă este secolul 21", a scris Omar Torres Carvajal, curat al Muzeului de Zoologie QCAZ.

 
Alte articole interesante
■ 
■ Descoperirea din adâncurile Mării Negre anunţă vremuri grele. "Inversarea poate avea loc oricând. Va fi HAOS!" (VIDEO)
■ Mărturia CUTREMURĂTOARE a unui român, după 15 zile de comă: "La fundul pământului e Iadul, dar lumea nu ştie"
■ Avion de vânătoare rusesc, MANEVRE ȘOCANTE lângă o aeronavă americană. Mesajul SUA pentru RUSIA (VIDEO)  
■ "MĂCEL şi mare tulburare la popoarele ortodoxe. IADUL este gata!" PROFEŢIA unui cuvios, făcută de Paște, în 1503
■ 
Cercetători NASA: Suntem pe punctul de a întâlni CIVILIZAŢII EXTRATERESTRE. Ştim unde să căutăm! 

×