x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "MĂCEL şi mare tulburare la popoarele ortodoxe. IADUL este gata!" PROFEŢIA unui cuvios, făcută de Paște, în 1503

"MĂCEL şi mare tulburare la popoarele ortodoxe. IADUL este gata!" PROFEŢIA unui cuvios, făcută de Paște, în 1503

10 Apr 2015   •   10:45
"MĂCEL şi mare tulburare la popoarele ortodoxe. IADUL este gata!" PROFEŢIA unui cuvios, făcută de Paște, în 1503

În anul 1503, un credincios a lansat, chiar de Paşte, un mesaj, un fel de profeţie, referitor la evenimentele care urmau să aibă loc în Europa acelor vremuri. Mesajul este unul negru, pesimist, deloc încurajator, potrivit ortodoxism.com.

"Mare război european. Înfrângerea Germaniei şi ruinarea Rusiei şi a Austriei. Înfrângerea turcilor de către greci. Întărirea lui Agar (adică a turcilor) de către popoarele europene şi înfrângerea grecilor de către turci. Măcel în popoarele ortodoxe şi mare tulburare la popoarele ortodoxe... Intrarea armatelor străine de la Marea Adriatică. Vai de cei ce locuiesc pe pământ. Iadul este gata. Într-o clipă moare Agar. Un nou război european. Unirea popoarelor ortodoxe cu Germania. Înfrângerea francezilor de către germani. Răscoala Indiilor şi depărtarea lor de Anglia. Anglia numai la saxoni. Biruinţa ortodocşilor. Înfrângerea lui Agar şi tăiere de obşte. Agar (iar) contra popoarelor ortodoxe. Nelinişte în lume şi deznădejde de obşte pe pământ. Lupta celor şapte puteri la Constantinopol, trei zile şi trei nopţi măcel şi biruinţa celei mai mari puteri. Continuarea războiului de către Îngerul Domnului Dumnezeului Hristos şi predarea oraşului (Constantinopol) grecilor. Întoarcerea latinilor la credinţa neştirbită ortodoxă. Întinderea credinţei ortodoxe de la Apus până la Răsărit. Frica şi cutremurul barbarilor faţă de ortodoxie.

Citește și VINE AZI CUTREMURUL APOCALIPTIC? Profeția, virală pe internet

Sfârşitul Papei şi proclamarea unui patriarh pentru toată Europa. În 55 de ani, sfârşitul nevoilor. În cel de-al 70-lea an nu este necaz, nu este surghiunit, venind în braţele mamei voastre. Aşa este şi aşa să fie. Amin. Amin. Amin. "Eu sunt Alfa şi Omega, Cel dintâi şi Cel din urmă". Sfârşitul, o turmă şi un păstor ce este din credinţa adevărată a ortodocşilor. Aşa să fie. Amin. Amin. Amin. Robul lui Hristos, adevăratul Dumnezeu".



 

×