x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă VIDEO. Adevărul despre EXTRATEREȘTRI, ascuns de NASA timp de 7 decenii

VIDEO. Adevărul despre EXTRATEREȘTRI, ascuns de NASA timp de 7 decenii

28 Dec 2016   •   13:17
VIDEO. Adevărul despre EXTRATEREȘTRI, ascuns de NASA timp de 7 decenii

Contactul cu civilizaţia extraterestră s-a produs acum mai bine de 70 de ani, când tot ceea ce ştiam despre Univers a luat o altă turnură, care avea să schimbe istoria omenirii.

Scena acestui moment istoric s-a petrecut în vara anului 1947, la Roswell, în statul New Mexico. Atunci, conform unor scurgeri de informaţii confirmate ulterior, o navă extraterestră, cu 51 de entităţi la bord s-a prăbuşit brusc, din motive tehnice.

NASA ar fi recuperat resturile extraterestre, inclusiv cadavrele, pe care le-a transportat la bază pentru autopsie clasând cazul ca fiind strict secret. De asemenea, zona a fost izolată.

Deşi informaţia conform căreia în iulie 1947 a fost recuperat un „disc metalic”, despre care ziarele locale au susţinut că este un OZN pilotat de extratereștri a stârnit mari controverse şi au dat amploare întâmplării, povestea a fost trecută sub tăcere de către armata SUA. Aceştia au retras această afirmație, transformând povestea obiectului zburător neidentificat în povestea unui balon meteorologic rătăcit.

De atunci, timp de mai bine de 50 de ani, nimeni nu a mai ştiut nimic despre această întâmplare.

În anul 2013, însă......

Află mai mult AICI și urmărește VIDEO

×