x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Aino şi Yari de la Sony Ericsson

Aino şi Yari de la Sony Ericsson

31 Mai 2009   •   00:00

Dupa Satio, Aino (8MP) şi Yari (5MP) sunt alte noi telefoane mobile prezentate de Sony Ericsson in cadrul unui evenivent gazduit de Londra.



Aino (foto1) este un celular slide cu ecran tactil (funcţionare limitată), diagonală de 3 inci si care funcţionează în reţea HSDPA. Memoria internă este de 55MB, dar cardul de memorie din pachet este de 8GB. Terminalul asigură şi conectivitate Wi-Fi, dar şI EDGE. Pasionaţii de fotografie cu celularul au la dispoziţie I platformă GPS precum si posibilitatea de geo-localizare a imaginilor.

Oferă posibilitatea de a controla consola PS3 cu ajutorul funcţiei de Remote Play Control. Aplicaţia Media Home este utilă pentru a încărca conţinut media de pe PC (aplicaţia Media Go) în telefon cu ajutorul unei conexiuni Wi-Fi . Disponibilitatea comercială pe piaţa locală este programată pentru ultimul trimestru al anului.


Yari (foto2)

Utilizatorii telefonului Yari vor putea folosi jocurile din telefon prin gesturi şi mişcări, terminalul având şi taste destinate jocurilor.
Ecranul are o diagonală de 2.4 inci, memorie internă 60GB la care se adaugă în pachet un card de 1GB. Funcţionează în reţea HSDPA, asigură conectivitate EDGE, dar nu si Wi-Fi.
Va disponibil pe piată în trimestrul IV al anului.








 

×
Subiecte în articol: IT