x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cel mai mare magazin cu produse Apple din Europa de Sud-Est, deschis la Bucureşti

Cel mai mare magazin cu produse Apple din Europa de Sud-Est, deschis la Bucureşti

de Alexandru Radescu    |    28 Mar 2012   •   10:25
Cel mai mare magazin cu produse Apple din Europa de Sud-Est, deschis la Bucureşti

Din 30 martie, la Baneasa Shopping City va functiona cel mai mare magazin cu produse Apple din Europa de Sud-Est, cu o suprafata de totala de 260 de metri patrati.

“Amenajarea magazinului, conceput dupa standardele impuse de Apple, a necesitat investitii de peste 250.000 de euro, la care se adauga fondurile pentru produsele demo si stocul de produse destinat comercializarii', a declarat azi Dora Anca Popeneciu, directorul general iStyle Bucharest, Apple Premium Reseller. Compania a inregistrat vanzari de 6,2 milioane de euro in 2011, in crestere cu 27% fata de anul precedent.

"Pentru acest an avem ca obiectiv cresterea vanzarilor cu cel putin 15%", a spus Popeneciu.

Noul managazin este al patrulea din reteaua iStyle: unul in Cluj si restul in Bucuresti. Compania intentioneaza sa deschida inca un magazin in perioada octombrie-noiembrie, posibilele locatii fiind centre comerciale din Iasi, Timisoara, Constanta sau Cluj.

Din suprafata totala a magazinului, 156 de metri patrati sunt dedicati spatiului de vanzare, restul reprezinta zona de service, training si birou.

Potrivit oficialilor iStyle, in prima zi de distributie oficiala iPad 3 in Romania (23 martie) s-au comercializat 180 de tablete.

×