x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Competitie - Campion mondial online

Competitie - Campion mondial online

de Cristian Ionita    |    18 Feb 2006   •   00:00

Romanul Hristodorescu Sergiu Ionut, a castigat medalia de aur la Finalele Mondiale ale jocului online Campionatele Visa - Torino 2006.
Castigatorul a fost anuntat dupa ce competitorii din 20 de tari s-au intalnit pe pistele olimpice virtuale din Torino, incheind un turneu global care a inceput in octombrie 2005. Ionut are 20 de ani si este din Bucuresti. Campionul mondial a castigat o excursie de o saptamana la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008

"Nu te poti astepta ca dupa ce ai jucat un joc pe calculator sa mergi la Torino. Castigarea concursului mondial si a excursiei la Beijing reprezinta inca o surpriza inimaginabila. Aceasta excursie la Torino, alaturi de Visa si de ceilalti participanti, a fost o ocazie extraordinara. Am devenit prieteni si chiar ne gandim sa ne reintalnim in China peste doi ani".

Pentru a castiga, Hristodorescu a inregistrat un scor cumulat de 5:23:20 minute la bob, slalom urias si snowboard, devansandu-l pe urmatorul clasat cu sase zecimi de secunda.

FELICITARI. "Il felicitam pe castigator si pe fiecare dintre participantii la Finala Mondiala", a spus Tom Shepard, vicepresedinte executiv, Global Marketing Partnerships and Sponsorship, Visa International.

×
Subiecte în articol: IT