x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Concurent iPhone: Vodafone aduce Omnia

Concurent iPhone: Vodafone aduce Omnia

de Alexandru Radescu    |    10 Sep 2008   •   00:00
Concurent iPhone: Vodafone aduce Omnia

După ce a reacţionat la exclusivitatea Orange pentru iPhone cu pachete complete HTC Diamond, Vodafone va aduce în ofertă un alt concurent al terminalului Apple.

După ce a reacţionat la exclusivitatea Orange pentru iPhone cu pachete complete HTC Diamond, Vodafone va aduce în ofertă un alt concurent al terminalului Apple. Este vorba de Omnia produs de Samsung, un telefon cu ecran tactil şI sistem de operare Windows Mobile 6.1, intrarea în oferta operatorului urmînd să se facă la sfîrşitul lunii în curs. Acelaşi model va intra şI în oferta Orange, după cum declara, în noaptea lansării iPhone, directorul general al operatorului, Richard Moat.

Omnia funcţionează în reţea HSDPA, are un ecran de 3.2 inci (interfaţa TouchWiz) şi include un MultiCodec care recunoaste numeroase formate video, inclusiv DivX si Xvid. Terminalul are o cameră foto de 5MP, conectivitate Wi-Fi şi Bluetooth, modul GPS incorporat si o memorie interna de 8 GB, care poate fi extinsa datorita slotului pentru cardul de memorie MicroSD.

Preţul estimat pentru piaţa românească, “la liber”, este de 2000 lei.

×
Subiecte în articol: IT