x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Concurs - Premiul national e-Content

Concurs - Premiul national e-Content

28 Mar 2005   •   00:00

Persoanele sau institutiile care au dezvoltat produse si programe e-Content in cursul anului 2004 se pot se inscrie la concursul "Premiul national de e-Content".

SUSTINERE. World Summit Award incearca sa promoveze beneficiile Societatii Informationale
Termenul-limita de inscriere este 15 aprilie 2005, iar propunerile trebuie trimise pana la 10 aprilie anul curent, urmand ca in cursul lunii mai 2005 sa se realizeze jurizarea efectiva si premierea la nivelul acestei etape. Aplicatiile desemnate castigatoare vor intra in urmatoarea etapa a competitiei - Concursul international pentru e-Content si creativitate din cadrul WSA (World Summit Award), care premiaza opt categorii: e-learning, e-culture, e-inclusion, e-business, e-health, e-science, e-entertainment, e-government. Finalistele concursului international desemnate de catre membrii Juriului WSA vor fi premiate la Summitul Mondial pentru Societate Informationala, care va avea loc in noiembrie 2005 in Tunisia. La editia de anul trecut au participat 135 de tari cu peste 800 de produse, din care au fost selectionate si premiate 40.

WSA este un proiect global in cadrul WSIS menit sa demonstreze beneficiile Societatii Informationale, prin selectia, prezentarea si promovarea celor mai bune produse din toata lumea. WSIS joaca un rol-cheie in ghidarea activitatilor natiunilor si ofera cadrul pentru liberul schimb de opinii si stabilirea liniilor directoare de actiune pentru dezvoltarea Societatii Informationale. Prin implicarea guvernelor, a sefilor de state, a altor lideri mondiali ai organizatiilor interguvernamentale si nonguvernamentale, precum si a reprezentatilor societatii civile si a sectorului privat evenimentele summitului conduc la modelarea opiniei mondiale si implementarea uniforma a politicilor in domeniu.

×
Subiecte în articol: IT