x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cum sa auzi bine ceea ce susotesc colegii

Cum sa auzi bine ceea ce susotesc colegii

28 Aug 2004   •   00:00

Foarte "placuta" senzatie creeaza doua persoane care se apuca sa vorbeasca in soapta intr-un birou in care se mai afla si altii. Nu de putine ori acest lucru a creat curiozitati, prelungi ciuliri de urechi si chiar animozitati din partea celor care erau privati de dialogul celor care susoteau intre ei.

Si de data aceasta tehnica a venit in sprijinul omului curios. "Conversation Catcher" este un aparat care capteaza soaptele si le transforma intr-o exprimare clara, concisa, oferind satisfactie maxima utilizatorului acestei masinarii.

De forma unui pistol de jucarie, inspirat din filme SF, cu o "farfurie-parabolica" in loc de teava. Aceasta parabolica are proprietatea de a capta sunetele de la distanta, de a le amplifica, putand fi astfel perfect intelese de un tert. Si asta de la o distanta de maximum 40 de metri ! Pentru cei care merg cu aparatul in aer liber, "Conversation Catcher" are si un "controlor de frecventa" prin care poti sa reduci zgomotul de fundal care te-ar impiedica sa asculti un anumit dialog la distanta, care merita "atentie".

Daca sunteti interesat de acest gadget il puteti comanda la adresa www.boysstuff.co.uk. Nu costa prea mult, doar 14 lire sterline, in pret intrand si o pereche de foarte utile casti. Alexandru Radescu)

×
Subiecte în articol: IT