x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Directorul de marketing şi business al Microsoft România a demisionat

Directorul de marketing şi business al Microsoft România a demisionat

26 Mar 2010   •   00:00

Directorul de marketing şi business al Microsoft România, Dan Bulucea, a demisionat din funcţie, dar va rămâne în companie până la 30 aprilie, compania urmând să recruteze o altă persoană pentru această poziţie.

"Împreună cu managementul local şi cel regional am agreat că voi rămâne în Microsoft până la 30 aprilie pentru a preda toate responsabilităţile şi a asigura o tranziţie cât mai uşoară. Va fi deschis procesul de recrutare pentru succesorul meu, dar este greu de estimat cât de repede se va închide", a declarat, azi, Dan Bulucea, citat de Mediafax.

Pentru viitor, Dan Bulucea are în vedere conducerea unei afaceri în zona IT&C, însă nu exclude şi alte domenii.

"Privesc destul de deschis opţiunile care le am în faţă. Mai mult ca sigur va fi legat de managementul unui business, probabil tot în zona tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, datorită dinamismului acestei industrii şi experienţei pe care am câştigat-o, dar evaluez oportunităţi şi din cu totul alt domeniu", a mai spus Bulucea.

Dan Bulucea a fost numit în funcţia de director de marketing şi business al Microsoft România, reprezentanţa locală a producătorului american de software, în 2006, după ce a ocupat, pentru trei ani, funcţia de Senior Platform Strategy Manager la Centrul Microsoft pentru Europa Centrală şi de Est din Germania.

×
Subiecte în articol: redactie