x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget EBS România are ca obiectiv creşterea afacerilor la 6 milioane de euro

EBS România are ca obiectiv creşterea afacerilor la 6 milioane de euro

de Cristian Ionescu    |    15 Mai 2009   •   00:00

Producătorul de aplicaţii informatice EBS România, are ca obiectiv în 2009 majorarea cu 10% a cifrei de afaceri, la aproximativ şase milioane de euro, potrivit reprezentanţilor companiei.

Veniturile grupului EBS în primele patru luni ale anului 2009 au crescut cu 32%, la 2,08 milioane euro, iar profitul net a fost de 307.500 euro, mai mare cu 7% faţă de acelaşi interval al anului 2008. Potrivit companiei, creşterea cifrei de afaceri din perioada menţionată provine din dezvoltarea de software şi servicii IT software pe pieţele externe.

"Ca urmare a instabilităţii economiei, în această perioadă este esenţial să înţelegem evoluţia pieţei şi să reuşim să ne pliem din timp pe aceasta", a declarat directorul general al companiei, Daniel Metz.

Pe piaţa locală, compania a înregistrat o scădere cu 19,5% a veniturilor generate de aplicaţia Clarvision ERP. La începutul anului, compania a înfiinţat un nou domeniu de afaceri, după ce a încheiat un parteneriat cu producătorul german de aplicaţii informatice pentru afaceri SAP.

Anul trecut, afacerile EBS România au crescut cu 73%, la 5,64 milioane euro. EBS este furnizor de soluţii informatice ERP, servicii de IT outsourcing, BPO şi dezvoltator de aplicaţii software la cerere. Compania a fost fondată în 2000, are sediul la Cluj-Napoca şi trei filiale în Arad, Sibiu şi Braşov.

×
Subiecte în articol: IT