x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Eveniment - Premiile IT & C

Eveniment - Premiile IT & C

27 Mar 2005   •   00:00

Companii, proiecte, produse si servicii din sectorul IT lansate anul trecut in tara noastra, precum si personalitati din acest domeniu au fost premiate in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Cotroceni.

DECERNARE. Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor, a acordat cele noua premii
Cele 9 premii IT & C ale Romaniei au fost acordate de Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei. Evenimentul s-a desfasurat sub patronajul Presedintiei Romaniei.

EDUCATIE. Premiile IT & C ale Romaniei pentru anul 2004 au fost stabilite de un juriu format din reprezentanti ai industriei IT & C. Compania InsideMedia a primit premiul pentru proiectul cu cel mai bun continut educational, cu Academia online, iar cel mai semnificativ client al industriei IT a fost desemnat ING Romania, care a lansat serviciul Self Bank. Premiul pentru cel mai bun integrator al anului a fost acordat companiei Gecad, pentru sistemul ePayment, iar Connex a primit premiul pentru cel mai bun serviciu de comunicatii. Compania Softwin a obtinut doua premii, pentru cel mai bun produs software al anului, Bitdefender 8 Professional Plus, si pentru cel mai inovativ produs romanesc, LinuxDefender.

TELEFONIE. Atlas Telecom, pentru serviciile de telefonie fixa, a primit distinctia pentru cea mai importanta investitie. Ted Lattimore, director executiv la MobiFon Romania, operatorul serviciului de telefonie mobila Connex, a fost desemnat "Personalitatea anului 2004". (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT