x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Facebook şi Vodafone lansează un smartphone low cost: Vodafone 555 Blue, 100 de dolari

Facebook şi Vodafone lansează un smartphone low cost: Vodafone 555 Blue, 100 de dolari

30 Iul 2011   •   15:14
Facebook şi Vodafone lansează un smartphone low cost: Vodafone 555 Blue, 100 de dolari

Cererea tot mai mare de trafic de internet din zona telefoniei mobile a dus la colaborarea dintre Facebook si Vodafone care au contribuit la lansarea pe piata a unui nou smartphone, dedicat celor dependenti de fenomenul social media.

Asteptarile celor doua companii in privinta noului lor produs sunt mari, Vodafone 555 Blue urmand sa revolutioneze piata prin pretul sau scazut, de numai 100 de dolari.

Cele doua companii mizeaza pe popularitatea noului produs nu numai in piete, cum ar fi India, Africa de Sud si Turcia, unde cererea de trafic de internet mobil si Facebook este in crestere, ci si pe piete mai stabile din acest punct de vedere, ca de exemplu Marea Britanie.

Noul smartphone este produs de Alcatel Lucent, fiind creat pentru tinerii care petrec mult timp pe retelele de socializare. Telefonul este de generatie 2,5G si are dotari care usureaza accesul utilizatorilor pe Facebook.
Noul smartphone nu contine o aplicatie pentru Facebook, ci tot telefonul este o aplicatie pentru Facebook.

Terminalul dispune de un ecran de 2,4 inch, cu o tastatura querty si un buton dedicat pentru accesarea retelei de socializare. Totodata, printre facilitatile oferite de noul device se numara posibilitatea de a plasa mesajele de pe Facebook in acelasi inbox cu sms-urile.

×