x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Gadget - Star Theatre 2, spectacolul stelar

Gadget - Star Theatre 2, spectacolul stelar

10 Iul 2004   •   00:00

Nu v-ar placea sa aveti un planetariu "la domiciliu"?

FLORINA ZAINESCU

Sa puteti dormi sub cerul instelat in oricare zi a anului, fara sa muriti de frig? Aceste dorinte s-ar putea materializa cu ajutorul unui gadget revolutionar - Star Theatre.

Un "glob magic", iluminat si impodobit cu sute de stele… Carul Mare, Carul Mic, Constelatia Orion, Caleea Lactee. Nu trebuie decat sa "il aprindeti", pentru ca imagini de vis sa fie proiectate pe tavan si pereti, transformandu-va dormitorul intunecat intr-un planetariu. Va veti putea clati privirea cu o copie fidela a cerului noptii, care se va schimba in fiecare perioada a anului. Cum? Datorita unui compas incorporat si a unui calendar, care va vor permite sa ajustati unghiul pentru a obtine o imagine realista, croita pe gustul dumneavoastra. Dar si adaptata la marimea si forma camerei. Tot ce aveti de facut este sa va intindeti pe spate, sa priviti stelele si sa "porniti la drum" printre ele. Si nu uitati sa trageti din cand in cand cu urechea la "cantecul" galaxiei, cu ajutorul CD-ului din dotarea jucariei.

STAPANUL COMETELOR. In plus, Star Theatre este un joc interactiv. Va plictisiti de galaxie asa cum arata ea? Atunci insufleti putin lucrurile! Cu "Meteor Maker" (Producatorul de Meteoriti) puteti sa proiectati comete si meteoriti in stanga si-n dreapta. Chiar si celebra cometa Halley va fi la "la degetul dumneavoastra mic".

Jocul cu Star Theatre este nu numai relaxant, dar si educativ. Puteti invata numele tuturor stelelor si constelatiilor, deoarece acestea au numele "de botez" inscrise in dreptul lor.

TEHNIC

Proiectorul foloseste o baterie de tip AAA, in timp ce pentru "Producatorul de Meteoriti" aveti nevoie de patru baterii de acest tip.
  • Dimensiuni: 26,5 x 20,5 x 16 cm.
  • Greutate: 0,85 kg
  • ×
    Subiecte în articol: IT star theatre