x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Google - "Căutare cărţi" şi in limba romănă

Google - "Căutare cărţi" şi in limba romănă

de Jurnalul National    |    22 Noi 2007   •   00:00

Google va lansa şi in Romănia "Programul pentru Parteneri Google Căutare de Cărţi", un program gratuit, prin intermediul căruia editorii de limbă romană vor putea oferi internauţilor posibilitatea de a găsi şi localiza cărţi in limba romănă.

O dată cu lansarea in Romănia a programului, editorii se pot inscrie in acesta pentru ca titlurile lor de carte să fie transpuse in format digital şi listate online de Google, pentru a fi prezentate potenţialilor cititori. Acest serviciu este gratuit şi permite utilizatorilor să caute prin paginile relevante, precum şi să navigheze pe website-ul editorului sau al unui magazin online de unde pot cumpăra cartea.

Proiectul Google are peste 10.000 de parteneri participanţi in intreaga lume şi este disponibil in următoarele limbi: engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, olandeză, braziliană, portugheză, chineză simplificată, chineză tradiţională şi japoneză. Editorii pot afla mai multe informaţii despre acest program la adresa: http://books.google.ro/partner.

×
Subiecte în articol: IT