x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Hardware

Hardware

de Cristian Ionita    |    01 Sep 2005   •   00:00
Hardware

Logitech V20 / Boxe externe pentru laptop

Logitech V20 / Boxe externe pentru laptop

A fost lansat primul set de boxe destinate exclusiv utilizatorilor de laptop - Logitech V20. Produsul a fost scos pe piata pe considerentul ca vanzarile globale de laptopuri sunt in crestere, iar volumul de muzica digitala descarcata de pe Internet este din ce in ce mai mare.

Sursa de alimentare a fost eliminata pentru a reduce greutatea, iar creatorii modelului s-au concentrat asupra calitatii sunetului. V20 se conecteaza prin USB si nu necesita alte cabluri. Modelul este compatibil si cu sistemele desktop sau Mac. Boxele includ o clema rabatabila pentru fiecare satelit, pentru a putea fi usor manevrate si au o carcasa de protectie, pentru a fi transportate fara pericolul zgarieturilor.

In ciuda dimensiunilor mici, boxele V20 redau un bass remarcabil prin combinatia de drivere de 2 si 3 inch. Pentru comoditate au fost adaugate si butoane pentru controlul media (play, pause, stop) in partea superioara a boxelor, pentru a nu mai fi necesara accesarea player-ului media de display. Modelul va fi disponibil in Europa incepand cu luna octombrie, la un pret de aproximativ 58 de euro. (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT