x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Idei de amplasare a corpurilor de iluminat. Vezi ce lumină se potriveşte în fiecare parte a casei

Idei de amplasare a corpurilor de iluminat. Vezi ce lumină se potriveşte în fiecare parte a casei

22 Mai 2012   •   11:21
Idei de amplasare a corpurilor de iluminat. Vezi ce lumină se potriveşte în fiecare parte a casei

Schimbarea corpurilor de iluminat pentru un apartament cu doua camere costa aproximativ 1.000 de lei. De regula, pentru a pune in valoare noile corpuri de iluminat, precum si camerele repective este nevoie de sfaturile unui designer. RTV.NET s-a interesat pentru dumneavoastra si va da cateva idei de amenajare a casei folosind corpuri de iluminat.

Cei care doresc o casa sic trebuie sa acorde atentie corpurilor de iluminat ce pot pune in valoare mobila. 'In principiu, pentru o amenajare moderna, se folosesc corpuri de iluminat simple, decorative, fara a fi inzorzonate. Liniile simple, elegante creeaza o ambianta placuta", a explicat Irina Constantin, designer de interior.

La un pret mediu, proprietarul se va alege cu doua lustre sau patru plafoniere, in functie de preferinte, doua lampadare, doua veioze, doua aplice, doua suspensii si alte doua aplice pentru baie. 'Pentru iluminarea livingului sunt indicate produsele cu mai multe brate, care dau multa lumina. Daca livingul este suficient de mare, se pot pune si aplice si cu siguranta si un lampadar care sa fie in ton cu mobila existenta", a explicat, pentru RTV.NET, Abdullah Atas, manager al unei firme distribuitoare de corpuri de iluminat.

Fiecare zona cu corpul ei de iluminat

'Este nefunctional sa se foloseasca un singur corp de iluminat in centrul tavanului pentru iluminarea intregii incaperi. Esential este sa fie montate corpuri de iluminat pentru fiecare zona a camerei, in functie de utilitatea acesteia", a subliniat Irina Constantin. 'Dotarea cu astfel de corpuri de iluminat a unei case cu doua camere, hol, baie si bucatarie, locuita de persoane cu venituri medii, costa aproximativ 1.000 de lei", a mai spus Abdullah Atas.

Citeste articolul intreg pe RTV.net

×