x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Imagini în premieră cu prima tabletă Google

Imagini în premieră cu prima tabletă Google

04 Apr 2012   •   10:16
Imagini în premieră cu prima tabletă Google
Pocketnow a prezentat, pe surse, primele imagini cu tableta Nexus, gadgetul low-cost cu care Google spera sa dea lovitura in acest an. Google Nexus ar putea sa coste numai 149 de dolari, urmand sa fie unul dintre cele mai ieftine si performante tablete din piata.

Imaginile publicate de Pocketnow prezinta o tableta foarte bine realizata, cel putin la nivel vizual, cu SD slot, microUSB si port HDMI.

Anuntata inca de anul trecut de seful Google, Eric Schmidt, tableta Google Nexus a intarziat pentru ca Google a incercat sa ii ofere toate atuurile pentru a deveni lider de vanzari, a declarat, anterior, analistul Richard Shim de la DisplaySearch, citat de GadgetReport.ro

Dezvoltata impreuna cu Asus, pe baza modelului Eee pad MeMo, Google Nexus Tablet va avea un ecran de 7 inch Full HD, protejat de Gorilla Glass, si un procesor quad-core Tegra 3.

Tableta, care ar urma sa fie lansata in mai, la CTIA Wireless Trade Show dinNewOrleans, va rula Android 4.0 si va avea posibilitatea de salvare de continut on cloud. In plus, va beneficia si de un dock capabil sa redea continutul in format 3D.

×