x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Alexandru Radescu    |    20 Oct 2007   •   00:00

Videoproiectoare. Toshiba a lansat in Romănia videoproiectoarele ex20 şi ew25, modele ce beneficiază de tehnologia ESP (Extreme Short Throw Projection), care permite proiecţia de la distanţă de 50 cm. Modelele permit mai multe tipuri de conexiuni: două ieşiri RGB (D-sub 15), RJ 45, USB, S-video, composite video şi audio. Semnalele suportate incep cu VGA pănă la WXGA şi de la 480i la 1080i in plus NTSC, PAL şi standarde SECAM.

Profit. Profitul net al companiei Google a crescut in trimestrul al treilea cu 46%, la 1,07 miliarde de dolari, in timp ce veniturile au urcat cu 57%. Compania a raportat venituri de 4,23 miliarde de dolari, in creştere cu 57%, peste media estimărilor analiştilor, de 4,13 miliarde de dolari. Operaţiunile internaţionale au generat 48% din veniturile companiei. In Marea Britanie, Google a avut venituri de 661 de milioane de dolari, reprezentănd 16% din cifra totală de afaceri.

Business. AMD a raportat venituri de 1.632 miliarde de dolari in trimestrul trei, in creştere cu 18% faţă de cele inregistrate in trimestrul doi al anului 2007 şi cu 23% mai mari decăt veniturile inregistrate in aceeaşi perioadă a anului 2006. In trimestrul trei, compania a inregistrat pierderi operaţionale de 226 milioane de dolari şi pierderi nete de 396 milioane de dolari.

Havana. Sony Ericsson a lansat V640i Havana, un terminal ce are un suport pentru Memory Stick Micro de pănă la 4 GB şi un buton de muzică dedicat şi funcţionează in reţea HSDPA. Software-ul de recunoaştere a muzicii TrackID poate oferi un link direct către pagina de internet Vodafone Music Store pentru descărcare rapidă a melodiilor. V640i dispune de funcţia RSS Feeds pentru a te ţine informat cu ce se intămplă in lume, prognoza meteo sau noutăţile din divertisment.

×
Subiecte în articol: IT dolari