x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    22 Mar 2008   •   00:00

Tarife. Vodafone România a redus cu până la 47% tarifele pentru convorbirile din reţeaua fixă a operatorului către toate reţelele internaţionale fixe &

Tarife. Vodafone România a redus cu până la 47% tarifele pentru convorbirile din reţeaua fixă a operatorului către toate reţelele internaţionale fixe şi mobile pentru clienţii de business. Astfel, apelurile către reţelele fixe europene au un tarif de 0,08 euro/minut, cele către SUA, Canada, Alaska, Israel sau Hawaii sunt taxate cu 0,095 euro/minut. Tarifele pentru apelurile către reţelele mobile europene au fost reduse cu 18%, la 0,18 euro/minut.

 

Player MP4. Genius a lansat un player MP4, model care permite vizualizarea pozelor în format JPEG, a videoclipurilor şi filmelor în format AVI, e-book în format text şi redare MP3. MP2101 are o grosime de 1 cm, ecran LCD de 2 inci. Durata bateriei este de 2,5 până la 3 ore pentru imaginile video, 8 ore pentru redare audio şi 90 ore pentru înregistrare voce pentru varianta de 1 GB. 

 

Proteste. Acordul încheiat între operatorul grec de telecomunicaţii OTE şi Deutsche Telekom,  prin care grupul german preia o participaţie de 20% la compania elenă, determină protestele sindicatelor din cadrul OTE. Între 26 şi 28 martie va fi organizată o grevă generală, susţinându-se într-un comunicat al sindicatului OME-OTE faptul că "OTE este o parte din Grecia şi nu este de vânzare". Guvernul grec ar putea vinde 8% din acţiuni către DT, potrivit ministrului de Finanţe George Alogoskoufis, şi ar putea împărţi funcţiile de preşedinte şi director general al companiei.

 

Tastatură. Logitech a lansat în România tastatura diNovo Mini cu ClickPad integrat şi posibilitate de control media de la distanţă, prin tehnologie Bluetooth. Gadget-ul dispune de taste dedicate pentru player media şi browser pentru navigare pe internet, precum şi de tastele Page Up şi Page Down ce permit utilizatorilor să navigheze în interiorul paginilor Web şi să folosească funcţia zoom în documente şi imagini.

×
Subiecte în articol: high-tech