x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

24 Iul 2008   •   00:00

24 iulie 2008:Operatorul britanic Vodafone a anunţat ieri că va răscumpăra, pe bursă, acţiuni proprii în valoare de 1,27 miliarde euro, după ce preţul acestora a scăzut marţi cu circa 14%.

BURSĂ. Operatorul britanic Vodafone a anunţat ieri că va răscumpăra, pe bursă, acţiuni proprii în valoare de 1,27 miliarde euro, după ce preţul acestora a scăzut marţi cu circa 14%. În cursul şedinţei de tranzacţionare de marţi, deprecierea titlurilor grupului britanic a dus la reducerea valorii de piaţă a Vodafone cu circa 14 miliarde de euro, în urma anunţului că veniturile pentru 2008 se vor situa aproape de limita inferioară a estimărilor iniţiale. "Consiliul de Administraţie al Vodafone Group a analizat reacţia pieţei (...) şi a decis să lanseze un program de achiziţie a propriilor acţiuni cu efect imediat", a precizat grupul într-un comunicat. Titlurile Vodafone au crescut ieri cu 2,5%, ca urmare a acestui anunţ. Compania a specificat că programul de cumpărare a acţiunilor va avea nevoie de aprobarea acţionarilor la adunarea generală anuală de la 29 iulie.

 
GPS. Garmin a anunţat lansarea unei noi serii de sisteme GPS Nüvi 500 multi-mode, care au funcţii precum capacitate de rutare, cartografiere avansată şi rezistenţă la apă. Cu serviciul Connect Photos, utilizatorii pot alege din milioane de fotografii localizate prin puncte geocache, oferite de comunitatea foto Panoramio Google. Pot descărca fotografii cu coordonatele incluse, iar cu prima ocazie dispozitivul îi va direcţiona la locul dorit.

×
Subiecte în articol: IT